Χειροπέδες σε 58χρονο στην Θεσσαλονίκη για διακίνηση περισσοτέρων από 12.000 λαθραίων καπνικών προϊόντων

Must Read

Τέλος στις παράνομες δουλειές ενός 58χρονου έβαλαν οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, περνώντας του χειροπέδες για διακίνηση περισσοτέρων από 12.000 λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας σε μοτοσικλέτα του 58χρονου στην περιοχή του Αγίου Παύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και 3 συσκευασίες καπνού, καθώς και χρηματικό ποσό προερχόμενο από την πώληση λαθραίων τσιγάρων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στην ίδια περιοχή όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11.785 πακέτα τσιγάρα και 845 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου και το χρηματικό ποσό των 3.075 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του.

Σε βάρος του 58χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Νεάπολης – Συκεών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This