Ελέγχονται οι αστυνομικοί που κατέθεσαν στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου;

Αρνείται την «υποβάθμισή» του από τον πελάτη του ο δικηγόρος του - Τι λέει για τα στοιχεία που «δεν έχουν αναδειχθεί»

Must Read

Λίγες ώρες πριν την αυριανή συνέχεια στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μια πληροφορία-βόμβα έρχεται στο φως της δημοσιότητας!

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, οι αστυνομικοί που κατέθεσαν στη δίκη, το πλήρωμα δηλαδή της Άμεσης Δράσης που έφτασε πρώτο στον τόπο του εγκλήματος και βρήκε τον 34χρονο να δίνει την παράστασή του ότι τάχα έγινε ληστεία και οι κακοποιοί σκότωσαν την 20χρονη, είναι υπό έλεγχο!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Οι αστυνομικοί που έδωσαν κατάθεση ήταν πλήρωμα της Άμεσης Δράσης Αττικής. Έχουν οξυδέρκεια, αντίληψη, έχουν δει πολλά. Δήλωσαν στη δίκη αυτά που τους προκάλεσαν την εντύπωση. Άκουσα ότι ελέγχονται από την υπηρεσία οι αστυνομικοί για την υπόθεση Αναγνωστόπουλου και όσα ειπώθηκαν στη δίκη και μου προκάλεσε σοκ. Ελπίζω να μη συμβαίνει, να μην είναι αλήθεια. Μιλάμε για δύο εξαίρετους αστυνομικούς. Στη δίκη περιέγραψαν όσα διαπίστωσαν και έβγαλαν το συναίσθημά τους. Ήταν ένα ιδιαίτερο σκηνικό αυτό που αντίκρισε το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης που έφτασε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά εκείνη την ημέρα».

«Θα αναδειχθούν γωνίες της δικογραφίας που ακόμη δεν έχουν αναδειχθεί»

Αλγεινή εντύπωση χθες, προκάλεσε το ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε και ερωτήσεις στους μάρτυρες, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει θέμα υποβάθμισης, καθώς «έχουμε να κάνουμε με ένα αδίκημα που αφορά σε μία ανθρωποκτονία και τη ζωή του ζευγαριού. Άρα περισσότερο από τον καθένα, αρμόδιος να μιλήσει ήταν ο εντολέας μου, καθώς γνώριζε».

Για το ότι ο κατηγορούμενος ρωτούσε τους μάρτυρες, ο κ.Παπαϊωαννίδης το σχολίασε σαν να μη συμβαίνει τίποτα: «Η δίκη κύλησε ομαλά, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις κατά τις μαρτυρικές καταθέσεις και δόθηκε αρκετές φορές ο λόγος και στον εντολέα μου από την ίδια την Πρόεδρο, προκειμένου να τοποθετηθεί … Ο εντολέας μου έκανε ορισμένες ερωτήσεις, ήταν στοχευμένες και αφορούν στη ζωή του με την Καρολάιν ως ζευγάρι».

Η υπερασπιστική γραμμή είναι ξεκάθαρη, με την πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να απορρίπτει το προμελετημένο έγκλημα και να ισχυρίζεται πως όλα έγιναν εν βρασμώ…

«Η θέση του είναι ξεκαθαρισμένη, ότι τίποτα δεν ήταν προμελετημένο. Αυτό που διακυβεύεται είναι το αν τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας ήταν ικανά να οδηγήσουν στην πράξη … Μέσα από μαρτυρικές καταθέσεις αναδείχτηκαν διάφορα πράγματα».

Ενώ στο ερώτημα πως γίνεται να ήταν εν βρασμώ ενόσω η Καρολάιν κοιμόταν και πως ένας άνθρωπος εν βρασμώ μπορεί να κάνει μια ολόκληρη σκηνοθεσία για να στήσει ένα σκηνικό παραπλάνησης των Αρχών, έχοντας κρεμάσει και το σκύλο, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης απάντησε πως υπάρχουν στοιχεία στη δικογραφία που ακόμα δεν έχουν αναδειχθεί και δείχνουν πως υπήρχε κίνηση της 20χρονης λίγο πριν τη δολοφονία της…

«Θα αναδειχθούν και άλλα στοιχεία που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό της υπεράσπισης. Την ώρα της τέλεσης του αδικήματος προέκυψαν στοιχεία στη δικογραφία που έδειχναν κίνηση της Καρολάιν. Θα αναδειχθούν γωνίες της δικογραφίας που ακόμη δεν έχουν αναδειχθεί», είπε.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This