Κρήτη: Θύμα ενδοοικογενειακής βίας 15χρονος μαθητής – Συνελήφθησαν οι γονείς

Το παιδί κατήγγειλε πως το χτυπούσε τόσο η μάνα, όσο και ο πατέρας του

Must Read

Ένας 15χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης έσπασε την σιωπή του και αποκάλυψε σε δασκάλα του, πως υφίσταται βία από το οικογενειακό του περιβάλλον. Η εκπαιδευτικός κινητοποιήθηκε άμεσα με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι γονείς, ενώ το παιδί παραμένει στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός χθες το απόγευμα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς λίγο νωρίτερα εκμυστηρεύτηκε στην δασκάλα του, στο ωδείο, ότι η μητέρα του, τον χτύπησε. Η δασκάλα ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε την 38χρονη μητέρα του με καταγωγή από την Αλβανία.

Και ο πατέρας ασκούσε βία

Το παιδί κατήγγειλε πώς δεν είναι η πρώτη φορά που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς και ο πατέρας του έχει προβεί σε αντίστοιχες πράξεις.

Ο 15χρονος νοσηλεύεται στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, ενώ αναμένεται να μεταβεί στον ιατροδικαστή. Σύμφωνα με το creta24.gr, ο εισαγγελέας αναμένεται να αποφασίσει για την τύχη του ανήλικου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This