Στα «δίχτυα» της ΕΛΑΣ μέλος σπείρας που το καλοκαίρι εξαπάτησε μία γυναίκα – Της είχαν αρπάξει 130.000 ευρώ

Μετέτρεπαν τα χρηματικά ποσά σε κρυπτονομίσματα

Must Read

Στα «δίχτυα» της ΕΛΑΣ, έπεσε ένα από τα μέλη της σπείρας που τον Αύγουστο του 2021, εξαπάτησε μία γυναίκα και της απέσπασε το ποσό των 130.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που συνελήφθη ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης για κακουργηματική απάτη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος κατηγορείται ότι μαζί με άλλα δύο άτομα εξαπάτησαν μία γυναίκα αποσπώντας την χιλιάδες ευρώ, τα οποία μετέτρεπαν σε…κρυπτονομίσματα.

Οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού και παρουσιάζοντας στο θύμα ψευδή γεγονότα ως αληθινά, κατάφεραν να της αποσπάσουν τμηματικά 130.000 ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου μετέτρεψαν σε κρυπτονομίσματα. Ακολούθησε αστυνομική έρευνα και στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθη η μία γυναίκα, αφού προηγουμένως είχε παραλάβει το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

Σε βάρος των τριών μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απάτη, εγκληματική οργάνωση και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This