«Δεν άντεχα άλλο το ξύλο» – Σοκάρει η κατάθεση της 28χρονης για τους βάναυσους μαστροπούς

Ήταν κλειδωμένη 2 χρόνια σε οίκο ανοχής

Must Read

Τις στιγμές της απόλυτης φρίκης που βίωσε επί δύο ολόκληρα χρόνια στα χέρια αδίστακτων μαστροπών, οι οποίοι την είχαν κλειδωμένη σε έναν οίκο ανοχής στο Μεταξουργείο και την υποχρέωναν να εκδίδεται ως και σε 30 πελάτες την ημέρα, περιέγραψε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς 28χρονη, η οποία κατάφερε να ξεφύγει από τα νύχια του κυκλώματος και να καταφύγει σε μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση.

Η άτυχη κοπέλα, η οποία δεν μπορούσε να φανταστεί ότι, απαντώντας σε μία αγγελία στα social media για δουλειά σερβιτόρας σε καφετέρια, θα βρισκόταν αιχμάλωτη σε ένα διαμέρισμα-κολαστήριο στο κέντρο της Αθήνας, εξήγησε αρχικά πώς ο συνομήλικός της Αλβανός, ο οποίος την παγίδευσε, την «έπεισε» να πουλάει το κορμί της αντί 10 ευρώ.

«Οταν του είπα ότι δεν θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά, άρχισε να με χτυπάει με μανία σε όλο μου το σώμα. Με κλοτσιές, μπουνιές και χαστούκια με χτύπησε πολύ άσχημα και μου άφησε σημάδια σε όλο μου το κορμί. Επειδή δεν άντεχα άλλο το ξύλο, του είπα ότι θα πάω να δουλέψω και μόνο τότε σταμάτησε να με χτυπάει» περιέγραψε η 28χρονη στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων.

Αμέσως μετά διηγήθηκε πώς ήταν η πρώτη ημέρα της στον οίκο ανοχής: «Με πήρε η υπηρεσία που ήταν γυναίκα και μου έδειξε τους χώρους. Μετά, μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου για να ξεκινήσω σιγά σιγά. Οταν έβγαλα τα ρούχα μου, η υπηρεσία είδε τα σημάδια από το ξύλο και έπαθε σοκ. Πήρε τηλέφωνο τον G… και του είπε ότι δεν μπορεί να με βγάλει για δουλειά έτσι όπως ήμουν. Σχεδόν κατευθείαν μπήκε μέσα ο G… και με κλότσησε γιατί νόμισε ότι έκανα παράπονα».

«Είδα τον G… να τη χτυπάει πολύ άσχημα στο κεφάλι με μια αλυσίδα»

«Ενώ ήμουν στο σαλόνι και φόραγα τα ρούχα μου, άκουσα την άλλη κοπέλα να ουρλιάζει και να ζητάει βοήθεια. Είδα τον G… να τη χτυπάει πολύ άσχημα στο κεφάλι με μια αλυσίδα από αυτές που κλειδώνουμε τα μηχανάκια. Αφού βγήκε από το δωμάτιο, τον ρώτησα γιατί τη χτύπησε και μου είπε να μη μιλάω γιατί θα μου κάνει χειρότερα» ανέφερε η 28χρονη, εξηγώντας ότι η πολυπόθητη λύτρωση ήρθε όταν αρρώστησε ο πατέρας της.

«Πριν από λίγες μέρες, μέσα στον Μάρτιο, ο πατέρας μου μπήκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο στο Πειραιά για να κάνει εγχείρηση. Εγώ ζήτησα από τον G… να με πάει για να τον δω και αυτός δέχτηκε. Ομως, όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, τσακωθήκαμε μέσα στο αυτοκίνητο και άρχισε πάλι να με χτυπάει. Επειδή εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου, άνοιξα την πόρτα και έτρεξα μακριά» είπε.

Ο 28χρονος Αλβανός, ο 40χρονος ομοεθνής του και ο 61χρονος Ελληνας, οι οποίοι συνελήφθησαν για εμπορία ανθρώπων, οδηγήθηκαν χθες στον ανακριτή.

Δείτε επίσης: O Γολγοθάς της 28χρονης που έμεινε 2 χρόνια κλειδωμένη σε διαμέρισμα, στα χέρια μαστροπών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This