Η «φόνισσα του Κορωπίου» έσφαξε την ερωμένη του πρώην άντρα της

Ο σύζυγος διατηρούσε παράλληλη σχέση και είχε παιδιά με τις δύο γυναίκες!

Must Read

Οι δυο γυναίκες είχαν πιαστεί στα χέρια και βρίζονταν. Η μια καλούσε την άλλη να φύγει από το σπίτι της και δυο αγόρια φώναζαν: «μαμά, μαμά» και έκλαιγαν. Ένας άνδρας έφτασε με το αυτοκίνητο του και τράβηξε από τον καυγά την μια γυναίκα η οποία έφυγε τρέχοντας γεμάτη αίματα.

Η περιγραφή ανήκει στον γείτονα της 35χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο, τον Αύγουστο του 2016, από τα χέρια της «φόνισσας του Κορωπίου» η οποία φέρεται να της επιτέθηκε με μαχαίρι το οποίο χρησιμοποιούν οι χασάπηδες για το ξεκοκάλισμα κρεάτων μπροστά στα μάτια των παιδιών της. Όπως θα έλεγε μήνες αργότερα στο δικαστήριο ο γείτονας που άθελα του έγινε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας η αυλή του σπιτιού ήταν γεμάτη αίματα «σαν να είχαν σφάξει μοσχάρι. Όλο το τσιμέντο και το τοιχίο είχε αίμα…».

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ο 41χρονος πρώην σύζυγος της 35χρονης ο οποίος διατηρούσε επί σειρά ετών παράλληλη σχέση με τις δυο γυναίκες, με τις οποίες είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου σε μια ιστορία που τελικά βάφτηκε με αίμα.

Μήλον της έριδος

Το κουβάρι της υπόθεσης, σύμφωνα με την αδελφή του θύματος, άρχισε να ξετυλίγεται το Φθινόπωρο του 2014 όταν η 27χρονη τηλεφώνησε στην αδελφή της και της είπε πως σε μια εβδομάδα επρόκειτο να γεννήσει το παιδί του συζύγου της. Όταν ο 41χρονος σύζυγος του θύματος, που έγινε μήλον της έριδος, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ισχυρίστηκε πως η σχέση του με τη νεαρή γυναίκα ήταν επιπόλαιη και το παιδί δεν ήταν δικό του. Δέχτηκε, μάλιστα, να κάνει και τεστ DNA.

Στους μήνες που ακολούθησαν σημειώθηκαν εντάσεις, βίαια επεισόδια, απειλές… Ο 41χρονος ισχυριζόταν ότι προσπαθούσε να μην εξαγριώσει την 27χρονη η οποία, όπως έλεγε, απειλούσε ότι θα κάνει κακό στη σύζυγο και τα δυο παιδιά του. Το καλοκαίρι του 2015 η 35χρονη ζήτησε διαζύγιο όταν ανακάλυψε πως η 27χρονη ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος, ο επίλογος της ιστορίας άρχισε να γράφεται ένα περίπου μήνα πριν τη στυγερή δολοφονία όταν ο 41χρονος μετακόμισε στο συνεργείο που διατηρούσε και επιχείρησε να αποκαταστήσει τη σχέση του με τους δυο γιού του με τους οποίους είχε να επικοινωνήσει οκτώ μήνες.

Πήγε προετοιμασμένη

Το μοιραίο βράδυ του Αυγούστου η 27χρονη, σύμφωνα με την κατηγορία, πήγε οπλισμένη στο σπίτι της 35χρονης και της επιτέθηκε. Όπως εκμυστηρεύτηκαν αργότερα στους συγγενείς τους τα δυο παιδιά που είδαν τη δολοφονία της μητέρας τους φώναζαν: «Μην σκοτώνεις τη μαμά μου» με την 27χρονη να μην συγκινείται και να τους απαντά: «είναι εμπόδιο». Τα παιδιά επιχείρησαν να τη σταματήσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. «Ήταν τέτοια η μανία της που ξαναχτύπησε την αδελφή μου… Η αδελφή μου ήταν στα γόνατα και η κατηγορούμενη από πάνω της και τη χτυπούσε. Τα παιδιά προσπαθούσαν να της πάρουν το μαχαίρι από τα χέρια . Τελικά, ο μικρός κατάφερε να της πάρει το μαχαίρι από τα χέρια και να το πετάξει στο διπλανό οικόπεδο» ανέφερε η αδελφή του θύματος μεταφέροντας τις περιγραφές των ανιψιών της.

Ωστόσο, η αποκαλούμενη «φόνισσα του Κορωπίου» έδωσε τη δική της εκδοχή για τη στιγμή της δολοφονίας όταν, τον Ιούλιο του 2017, βρέθηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

«Μακάρι να μπορούσα…»

Η γυναίκα έστρεψε τα βέλη της προς τον σύντροφο της και πατέρα των δυο παιδιών της και τον υπέδειξε ως «μοιραίο άνδρα» και για τις δυο γυναίκες. «Δεν ξέρω πως να αποκαλέσω αυτό τον άνθρωπο (σ.σ. το σύντροφο της). Δεν ξέρω αν η ζωή υπήρχε όταν ήμουν μαζί του, δεν έβλεπα τίποτα άλλο… με είχε τυφλώσει ο έρωτας. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω» είπε. Η 27χρονη ισχυρίστηκε πως το βράδυ της 3ης Αυγούστου 2016 δέχτηκε επίθεση από το θύμα το οποίο απείλησε το παιδί της, αλλά όταν κλήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για τη στιγμή του εγκλήματος επαναλάμβανε πως δεν θυμάται. «Τρελάθηκα… Δεν ξέρω πως αντέδρασε το μυαλό μου εκείνη την ώρα. Πήρα το μαχαίρι.» είπε κλαίγοντας .

Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά

Τα λόγια της δεν έπεισαν την εισαγγελέα της έδρας η οποία έκανε λόγο για ένα «προσχεδιασμένο, βίαιο έγκλημα». «Έγκλημα βίαιο, με σωματική επαφή, με αίμα και την παρουσία τριών παιδιών. Η ίδια έκανε αναφορά στη μητρότητα, όμως αγνόησε την ύπαρξη του ίδιου του παιδιού της» ανέφερε χαρακτηριστικά η εισαγγελική λειτουργός η οποία ζήτησε την ενοχή της νεαρής κατηγορούμενης.

Τελικά, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχη την 27χρονη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό και της επέβαλε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον φυλάκιση 18 μηνών. Νωρίτερα, δικαστές και ένορκοι είχαν απορρίψει το αίτημά της να της αναγνωριστεί έστω και ένα ελαφρυντικό το οποίο θα «έσπαγε» τα ισόβια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This