Στα «δίχτυα» της ΕΛΑΣ διακινητές που μετέφεραν παράτυπους μετανάστες στην χώρα

Must Read

Στα «δίχτυα» της ΕΛΑΣ έπεσαν δύο διακινητές, ένας Έλληνας κι ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες, συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες σε περιοχές της Ροδόπης.

Πιο αναλυτικά, χθες το βράδυ στο ύψος του κόμβου Ιάσμου της Εγνατίας Οδού, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή ο οποίος μετέφερε παράνομα με φορτηγό αυτοκίνητο δέκα μη νόμιμους μετανάστες. Νωρίτερα ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και επιχείρησε να διαφύγει.

Το όχημα προσέκρουσε σε προστατευτική μπάρα και ανετράπη, ενώ ο δράστης επιχείρησε να ξεφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν πέντε επιβαίνοντες που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για την παροχή πρώτων βοηθειών. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή στις την ίδια ημέρα σε αστυνομική υπηρεσία της Λάρισας.

Στην άλλη περίπτωση, στο ύψος του οικισμού Αιγείρου Ροδόπης αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής συνέλαβαν τον Έλληνα διακινητή καθώς τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα έξι παράτυπους Συμετανάστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα και χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This