Κατάθεση-«βόμβα» από γιατρό: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο της Τζωρτζίνας»

Οι καταθέσεις των γιατρών που «καίνε» 33χρονη μητέρα

Must Read

Πληθαίνουν τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η δικαιοσύνη για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της με φονική δόση κεταμίνης, μέσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας είναι έτοιμο και τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί στις Αρχές. Από αυτό σύμφωνα με πηγές, προκύπτει ότι  το μικρό κορίτσι δολοφονήθηκε με μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, ενώ οι ισχυρισμοί της 33χρονης για χορήγηση της ουσίας από τους γιατρούς καταρρίπτονται, καθώς η 9χρονη ήταν ήδη νεκρή όταν η μητέρα της ζήτησε βοήθεια από τους γιατρούς.

Το πόρισμα του κ. Μπουζιάνη φέρεται ότι ξεκαθαρίζει πώς η κεταμίνη που ανιχνεύτηκε στην Τζωρτζίνα, δεν χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης από τους γιατρούς.

Επιπροσθέτως, έχει ολοκληρωθεί το παζλ καταθέσεων των γιατρών και των νοσηλευτριών που προσπάθησαν να σώσουν το παιδί, αλλά και όσων παρακολουθούσαν την πορεία της υγείας της.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, γιατρός του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου «φωτογραφίζει» την 33χρονη για την αφαίρεση του ρινικού οξυγόνου από το πρόσωπο του παιδιού.

Πρόκειται για τέσσερις κρίσιμες καταθέσεις, μεταξύ των οποίων τριών γιατρών από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και μιας νοσηλεύτριας. Οι γιατροί κατέθεσαν για την πρώτη «περίεργη» ανακοπή της Τζωρτζίνας, εκείνη που την άφησε τελικά τετραπληγική, το απόγευμα της 11ης Απριλίου 2021.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει μια εκ των γιατρών, η μητέρα χτύπησε χτύπησε με ράθυμο τρόπο την πόρτα στο γραφείο. «Σαν να ακούγεται το οξύμετρο» κατέθεσε ότι της είπε η γιατρός, ενώ σύμφωνα με την κατάθεση της άλλης γιατρού, η Πισπιρίγκου φέρεται να είπε «Σφυρίζει το οξύμετρο».

Σύμφωνα  με την κατάθεση, οι γιατροί βρήκαν την 9χρονη ωχρή και χωρίς σφυγμό, ενώ η ίδια δεν ανταποκρινόταν. Μάλιστα, η γιατρός κατέθεσε ότι είδε το παιδί να είναι σε πλάγια θέση και χωρίς να έχει το ρινικό οξυγόνο στο πρόσωπό της. Όταν σύμφωνα με την ίδια, ρώτησε την Πισπιρίγκου τι συνέβη, εκείνη απάντησε ότι η 9χρονη έκανε ένα ξαφνικό τίναγμα. Μάλιστα η 33χρονη είχε ισχυριστεί το ίδιο και στον θάνατο της Μαλένας.

Επιπλέον, η νοσηλεύτρια η οποία ειδοποιήθηκε μέσω του κουδουνιού, το οποίο συνήθως αφορά απλά αιτήματα, κατέθεσε ότι βρήκε την 9χρονη χωρίς τις αισθήσεις της χωρίς το οξύμετρο.

Και οι 15 γιατροί του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου αναφέρουν στις καταθέσεις τους ότι η ανακοπή που υπέστη έναν χρόνο πριν τελικά καταλήξει η 9χρονη Τζωρτζίνα, δεν μπορεί να εξηγηθεί.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This