Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έφτασε η ώρα της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Τραγική ειρωνεία ότι σαν σήμερα τα ξημερώματα δολοφονήθηκε η Καρολάιν - Μέχρι σήμερα κανείς από την πλευρά του πιλότου δεν πάτησε στο δικαστήριο

Must Read

Ακριβώς ένας χρόνος πέρασε από τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Από την ιστορία, που αν και έμοιαζε να ήταν ιστορία αγάπης και έρωτα, τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν αρρωστημένη…

Σαν σήμερα ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος σκότωσε την άτυχη Καρολάιν. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι σήμερα, έναν χρόνο μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο 33χρονος πιλότος αναμένεται λίγο μετά τις 10:00 να βρεθεί απέναντι από τους δικαστές και τους ενόρκους του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του, ακριβώς πριν από ένα χρόνο το ξημέρωμα της 11ης Μαΐου 2021, μέσα στο σπίτι τους.

Το χρονικό του εγκλήματος

Την 11η Μαΐου του 2021 έπεσε σαν «βόμβα» η είδηση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον ίδιο της τον άντρα! Η αλήθεια αποκαλύφθηκε 37 ημέρες μετά. Τότε, που στην ασφάλεια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ότι εκείνος βρισκόταν πίσω από τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν. Μέχρι και σήμερα ισχυρίζεται ότι δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία.

Ο 34χρονος πιλότος έχει δώσει πολλές και διαφορετικές εκδοχές προανακριτικά για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος έπνιξε την 20χρονη, στη συνέχεια έβαλε την ενός έτους κόρη του Λυδία πάνω στο μισόγυμνο και άψυχο σώμα της μητέρας της και ξεκίνησε να σκηνοθετεί το σενάριο της ληστείας.

Έπειτα κρέμασε από τη σκάλα το κουτάβι τους, τη Ρόξυ, το οποίο υπεραγαπούσε η Καρολάιν και δέθηκε χειροπόδαρα, κλείνοντας με μονωτική ταινία ακόμη το στόμα του, ενώ προηγουμένως τηλεφώνησε θρασύτατα στην Άμεση Δράση, λέγοντας ψέματα ότι, τους λήστεψαν δύο άγνωστοι. Για να γίνει πειστικός, έδωσε μέχρι και περιγραφή των ληστών στην Αστυνομία, ενώ έκλαψε απαρηγόρητος την ημέρα στον ώμο της μητέρας της Καρολάιν.

Τι θα πει στην απολογία του

Και σήμερα στην απολογία του ενώπιον του Δικαστηρίου πάντως ο κατηγορούμενος, ανεξάρτητα από τη περιγραφή που θα δώσει για τη στιγμή του εγκλήματος, αναμένεται να υποστηρίξει πως η δολοφονία της Κάρολαϊν δεν ήταν προσχεδιασμένη και πως όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχικής ορμής.

Άλλωστε, ήδη από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ο κατηγορούμενος είχα δηλώσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου «δεν είχα σκοπό να βλάψω τη σύζυγο μου, την αγαπούσα και την αγαπάω όσο τίποτα άλλο, αυτό δεν αλλάζει από την μέρα που την γνώρισα».

Διαβάστε ακόμα:

Νέο σόου του Μπάμπη με κλάματα – Απολογείται αύριο, την ημέρα της δολοφονίας της Καρολάιν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This