Αίγιο: Κατασχέθηκαν 20 κιλά κάνναβης – Τρεις συλλήψεις

Επάνω τους βρέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι, πέντε φυσίγγια, ένα σπρέι πιπεριού και τρία κινητά τηλέφωνα

Must Read

Άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει, εντόπισαν μεγάλη ποσότητα κάνναβης, που φθάνει περίπου τα 20 κιλά, μέσα σε αυτοκίνητο και συνέλαβαν τρεις άνδρες.

Ειδικότερα, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τους δυο από τους συλληφθέντες να κινούνται με αυτοκίνητο και να μεταβαίνουν στο ΣΕΑ Αιγίου, όπου συναντήθηκαν με τον τρίτο συλληφθέντα, ο οποίος έφθασε στο σημείο με φορτηγό.

Στη συνέχεια, ο οδηγός του φορτηγού κατέβασε από την καρότσα, δυο βαλίτσες, τις οποίες παρέλαβε ο συνοδηγός του αυτοκινήτου και τις τοποθέτησε στο χώρο αποσκευών του οχήματος.

Μόλις ολοκληρώθηκε η συναλλαγή οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τους τρεις άνδρες τους οποίους στη συνέχεια ακινητοποίησαν. Ένας εξ αυτών κατά τη σύλληψή του, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, επιχειρώντας να χτυπήσει τους αστυνομικούς.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο ένα αυτοκίνητο, οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν στο χώρο των αποσκευών δυο βαλίτσες, που περιείχαν τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 19 κιλών και 876 γραμμαρίων.

Σε σωματικούς ελέγχους που έκαναν οι αστυνομικοί στους τρεις άνδρες βρήκαν στην κατοχή τους, ένα πιστόλι, πέντε φυσίγγια, ένα σπρέι πιπεριού και τρία κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This