Έκρηξη και σε δεύτερο κατάστημα στο Περιστέρι μέσα σε 24 ώρες

Must Read

Πριν καλά-καλά περάσει ένα 24ωρο από την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε σε καφετέρια στο Περιστέρι, ακόμα ένα κατάστημα μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων, στην ίδια περιοχή και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση.

Στόχος αυτή τη φορά ήταν ένα περίπτερο, το οποίο μάλιστα καταστράφηκε ολοσχερώς. Συγκεκριμένα, οι δράστες τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό και έπειτα εξαφανίστηκαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κάποιον κάτοικο ή περαστικό.

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, αλβανικής καταγωγής, βρίσκεται πάνω από 20 χρόνια στην Ελλάδα και μάλιστα γνώριζε για το περιστατικό που είχε συμβεί την προηγούμενη ημέρα στην καφετέρια, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την επιχείρησή του.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν να πρόκειται για ομάδα εκβιαστών, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ιδιοκτήτες που έγιναν στόχος κρατούν το στόμα τους κλειστό και λένε στους αστυνομικούς ότι δεν έχουν διαφορές με κανέναν. Ως εκ τούτου, προσπαθήσουν από κάμερες ασφαλείας να συλλέξουν στοιχεία για τους δράστες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This