Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 21 και 30 ετών

Must Read

Στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν ύστερα από καταδίωξη οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 21 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, εγκληματική οργάνωση, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών, απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν είχε άδεια οδήγησης.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες, Σάββατο, στην Εγνατία Οδό (ύψος διοδίων Ασπροβάλτας), αστυνομικοί της εν λόγω υπηρεσίας εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 21χρονο, ο οποίος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης και συνέχισε την πορεία του. Στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και αποπειράθηκε μαζί με τον 30χρονο συνεργό του να διαφύγουν πεζή, αλλά ύστερα από καταδίωξη, συνελήφθησαν.

Επίσης, σε κοντινό σημείο εντοπίστηκαν και δύο από τους επιβαίνοντες παράτυπους μετανάστες, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This