Ομόνοια: 28χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του

Φαίνεται πώς ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Must Read

Ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ένας άνδρας 52 ετών βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του δολοφονημένος από τον ίδιο του τον γιο. 

Το περιστατικό έγινε στην οδό Βούλγαρη στην πλατεία Ομονοίας εχθές το πρωί, όταν ένας 28χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του.

Ο δράστης στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί, ενώ το θύμα ήταν υπήκοος Πακιστάν και ο 28χρονος είχε και ελληνική υπηκοότητα, καθώς η μητέρα του είναι Ελληνίδα.

Ο νεαρός έχει συλληφθεί και φαίνεται πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ αναμένεται να διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This