«Κλαίω κάθε βράδυ»… Τι έλεγε στη μητέρα της Καρολάιν ο θεατρίνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Στο φως μηνύματα του συζυγοκτόνου μετά τη δολοφονία της 20χρονης – Κατέθεσε έφεση ο δικηγόρος του

Must Read

Έφεση κατέθεσε την Παρασκευή ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ώστε ο εντολέας του, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη συν 11 έτη και 6 μήνες για τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

Σύμφωνα με το Star, δεν θα υπάρξει καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, η οποία μεγαλώνει στην Αλόννησο με τους γονείς της Καρολάιν, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μάλιστα να σχολιάζει και τα όσα είπε ο πατέρας της 20χρονης, Ντέιβιντ.

Ο χαροκαμένος πατέρας μιλώντας στην Daily Mail ανέφερε σε κάποιο σημείο: «… θα αλλάξω το επώνυμό της Λυδίας σε αυτό της Κάρολαϊν για να μην συνδεθεί ποτέ με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα διασφαλίσω επίσης ότι δεν θα ξαναδεί την κόρη του».

Μέσω του δικηγόρου του, ο συζυγοκτόνος είπε σχετικά: «Προτεραιότητα έχει πάντα το παιδί. Δε θα υπάρξει καμία δικαστική διαμάχη για το συμφέρον της μικρής».




Το θέατρο με τα μηνύματα στη μητέρα της Καρολάιν – «Κλαίω κάθε βράδυ…»

Αφού δολοφόνησε την Καρολάιν ενόσω κοιμόταν και σκότωσε και τον σκύλο της κρεμώντας τον από την κουπαστή, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επί 37 ημέρες το έπαιζε τεθλιμμένος χήρος και «συμπαραστεκόταν» στους γονείς  της Καρολάιν.

Όπως αποκάλυψε το Star, η Σούζαν, η μάνα της 20χρονης ανησυχούσε τόσο για τον ίδιο, όσο και για το παιδί και επικοινωνούσε μαζί του για να μαθαίνει πως είναι. Μάλιστα, ο 34χρονος, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, έστελνε στην πεθερά του βίντεο με το μωρό να κοιμάται.

Το μεσημέρι της 24ης Μαΐου 2021, η Σούζαν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχαν τον εξής διάλογο στο facebook:

Σούζαν: Κοιμάται σαν την μαμά της. Ο Θεός να την ευλογεί.

Μπάμπης: Ακριβές αντίγραφο…

Σούζαν: Είναι ακριβώς το ίδιο. Είναι καρμπόν. Εσύ πώς είσαι;

Μπάμπης: Η εταιρία καθαρισμού καθάρισε σήμερα το σπίτι. Πήγα από εκεί για λίγα λεπτά και πήρα τις φωτογραφίες μας και έφυγα. Κλαίω κάθε βράδυ στον ύπνο μου με το μωρό και το πρωί έχω τους δημοσιογράφους να με ρωτούν πώς νιώθω και βλακείες σαν και αυτό.

Η μητέρα, που τότε είχε άγνοια ότι μιλούσε με τον άνδρα που δολοφόνησε την κόρη της, του λέει να αγνοήσει τους δημοσιογράφους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This