Φρίκη στα Σπάτα! Επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκα μπροστά στα μάτια της εγγονούλας της

Άρχισε να την θωπεύει, να λέει χυδαίες εκφράσεις και να αυνανίζεται μπροστά στα μάτια του παιδιού

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία μιας γυναίκας στα Σπάτα για σεξουαλική επίθεση από τον γείτονά της, μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονούλας της!

Όπως κατήγγειλε στις αρχές η γυναίκα, βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της, στις 17 Μαΐου, όταν ξαφνικά ένας γείτονάς της εισέβαλλε στον χώρο και χύμηξε πάνω της. Έντρομη η 49χρονη κατήγγειλε ότι ο άνδρας άρχισε να την θωπεύει, να την φιλάει με στο στόμα και να προσπαθεί να της σκίσει τα ρούχα, την ώρα μάλιστα που είχε βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι του και αυνανιζόταν.

Η γυναίκα προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του αρρωστημένου γείτονά της, ο οποίος την αιφνιδίασε και της επιτέθηκε μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού. «Θα σου σκίσω τα ρούχα» της έλεγε, ενώ συνέχιζε να βγάζει από το στόμα του χυδαίες εκφράσεις την ώρα που που της θώπευε το στήθος και την έσφιγγε για να την ακινητοποιήσει.

Η γυναίκα σε κατάσταση αμόκ κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων – Αρτέμιδας. Η ίδια κατέθεσε μήνυση και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This