«Ο γιατρός έδειχνε εμένα ως δολοφόνο!» – Ξεσπά ο σύζυγος της 36χρονης Ντιάνας

Must Read

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που έκοψε το νήμα της ζωής της γυναίκας του βρέθηκε ακόμη μία φορά χθες ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ντιάνας Τσαμτσίδη, της μεσίτριας που δολοφονήθηκε το 2017 μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Οπως κατέθεσε, ο ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός προσπαθούσε μέρες ολόκληρες να αποπροσανατολίσει τις έρευνες!

«Εδειχνε εμένα ως δολοφόνο!» κατέθεσε ο σύζυγος της 36χρονης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, περιγράφοντας την τελευταία επικοινωνία που είχε με τη γυναίκα του, αλλά και τη συνομιλία μέσω γραπτών μηνυμάτων της 36χρονης με τον 43χρονο γιατρό, τα οποία βρέθηκαν στον υπολογιστή της. «Τίποτα δεν προμήνυε ότι θα ζούσαμε ένα δράμα, μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά. Ηταν μια υγιέστατη γυναίκα, γέννησε φυσιολογικά τρία παιδιά. Εκανε δύο εγχειρήσεις για αφαίρεση κιρσών, με γενική νάρκωση. Ομως, δεν είχε λυθεί πλήρως το πρόβλημα» ανέφερε συντετριμμένος ο άνδρας και άρχισε να εξιστορεί τις δραματικές ημέρες που βίωσε η οικογένειά του από τη στιγμή της εξαφάνισης ώσπου να βρεθεί το πτώμα της Ντιάνας.

Η μεσίτρια με τον σύζυγό της

Ξεκινώντας από την πρώτη επέμβαση την οποία έκανε η 36χρονη στον ίδιο γιατρό στις 2 Απριλίου, ο σύζυγός της ανέφερε ότι όταν πήγε για να την πάρει από το νοσοκομείο, την αντίκρισε εμφανώς ζαλισμένη και ταραγμένη, ενώ τον ρώτησε αρκετές φορές «τι μου έκανε ο γιατρός;». Μόλις γύρισαν στο σπίτι, η άτυχη Ντιάνα κοιμήθηκε για αρκετές ώρες.
«Μετά την πρώτη επέμβαση συνέχισε να υπάρχει μια επικοινωνία μεταξύ τους, μέχρι τη δεύτερη. Μου είπε ότι ο γιατρός ενδιαφέρεται να πουλήσει ένα σπίτι και είχε αυξηθεί η επικοινωνία μεταξύ τους. Μου είχε πει ότι θα βρεθούν για καφέ προκειμένου να συζητήσουν για την επέμβαση αλλά και για την πώληση του σπιτιού» πρόσθεσε.

Ο μάρτυρας τόνισε ότι ο κατηγορούμενος έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον, σε σημείο που δεν ήταν υγιές. «Δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε τι θα σήμαινε για εμάς η 26η Απριλίου. Το απόγευμα θα γινόταν η επέμβαση, μετά τις 5 το απόγευμα. Μιλήσαμε με τη γυναίκα μου κι εγώ και η μητέρα της, και μας καθησύχασε ότι θα είναι κάτι απλό και γρήγορο. Εφυγε από το γραφείο της με τάξη και πήγε στο νοσοκομείο. Από κει και πέρα χάσαμε κάθε επικοινωνία. Η αναστάτωση ξεκίνησε από τις 9 το βράδυ. Ημουν στο γραφείο, έκανα τις δουλειές μου και σκεφτόμουν ότι άργησε η σύζυγός μου. Ηρθε και η πεθερά μου. Είχα πολύ κακό προαίσθημα από την αρχή, γιατί η Ντιάνα δεν έλειπε ποτέ και είχαμε συνέχεια επαφή καθημερινά, δεν είχε ξαναγίνει ποτέ αυτό. Προσπάθησα να την πάρω τηλέφωνο και της έστειλα μηνύματα, αλλά δεν απαντούσε. Αρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Στις 11 πήρα τον γιο μου να πάμε μαζί να την ψάξουμε στο Ιπποκράτειο. Μέχρι τότε δεν γνώριζα ούτε τον γιατρό για να ξέρω πώς να τον αναζητήσουμε» περιέγραψε και συνέχισε:

«Επιστρέψαμε στο σπίτι και δεν ξέραμε από πού να αρχίσουμε. Για μένα ήταν εντελώς απίθανο και αδιανόητο να εμπλέκεται ο γιατρός του νοσοκομείου σε κάτι. Πήραμε τηλέφωνο στο 100 και το ΕΚΑΒ, ρωτήσαμε σε ταξί και την άλλη μέρα την ψάχναμε μέχρι και σε νεκροθαλάμους. Πήγαμε στο γραφείο της και έψαξα και στον υπολογιστή. Ανοίξαμε το messenger και βρήκαμε μηνύματα επικοινωνίας με τον γιατρό. Κάποια από αυτά φαίνεται ότι είχαν σβηστεί» ανέφερε.

«Ήμουν και εγώ ύποπτος»

Οπως κατέθεσε ο μάρτυρας, ένα μήνυμα εκείνης της ημέρας της συζύγου του προς τον γιατρό έγραφε «έρχομαι και διώξ’ τους όλους» και όταν το διάβασε προσεκτικά, του έκανε εντύπωση, καθώς δεν ήταν ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε η 36χρονη. Σε προηγούμενη συνομιλία ο γιατρός τής είχε στείλει μήνυμα που έγραφε «έλα και θα τους διώξω όλους». Την επόμενη ημέρα ο σύζυγος του θύματος πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνιση. Παράλληλα αναζητούσε το όνομα του γιατρού, καθώς δεν το γνώριζε και το βρήκε από τα μηνύματα. Οταν κατάφερε να τον βρει στο τηλέφωνο, αργά το απόγευμα, για να τον ρωτήσει αν ξέρει κάτι για την εξαφάνιση της συζύγου του, εκείνος του είπε με απόλυτη ψυχραιμία ότι δεν είχε πάει στο ραντεβού του και ότι την είχε ακούσει φοβισμένη.

«Στην αρχή δεν έκανα αναφορά για τον γιατρό, γιατί δεν τον θεωρούσα ύποπτο. Ημουν κι εγώ ύποπτος. Μετά τους είπα για τον γιατρό και τον κάλεσαν για κατάθεση. Εξαρχής εμφανίστηκε με δικηγόρο και αρνήθηκε τα πάντα. Υποδείκνυε εμένα. “Ο μόνος που είχε λόγο να σκοτώσει την Ντιάνα είναι ο σύζυγος της” έλεγε! Με υποδείκνυε ως δολοφόνο. Ζούσα μεγάλη αγωνία. Οταν βρέθηκε το σώμα της, λυτρωθήκαμε» επισήμανε.

Τις επόμενες ημέρες οι αστυνομικοί βρήκαν από το GPS στο κινητό του κατηγορουμένου ότι στις 26 Απριλίου είχε πάει 130 χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική. «Περίμενα ότι θα έσπαγε, ότι θα έλεγε πού είναι το πτώμα για να λυτρωθούμε. Συνέχισε την άρνηση και έλεγε ότι πήγε βόλτα αναψυχής και στη συνέχεια έπλυνε το αυτοκίνητό του σε δύο βενζινάδικα, μέσα κι έξω. Τελικά στις τρεις του μήνα κλήθηκα να πάω στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Οδηγούσε ο αστυνομικός. Φύγαμε από την άσφαλτο και οδηγήσαμε εκατοντάδες μέτρα σε δύσβατη περιοχή, όπου, σε μια χαράδρα-χωματερή, με βρόμα και δυσωδία, βρέθηκε το πτώμα. Ηταν αδύνατον να το εντοπίσει κάποιος από τη μυρωδιά, αν δεν του το υποδείκνυαν» περιέγραψε.

Η σορός της 36χρονης ήταν γυμνή και σε άθλια κατάσταση. Ο σύζυγός της την αναγνώρισε από το σκουλαρίκι που φορούσε και τον σωματότυπό της, πριν γίνει η εξέταση DNA.

Δείτε επίσης: Ξεσπούν οι συγγενείς της 36χρονης μεσίτριας: ««Δεν ήταν ιατρικό λάθος, ήταν προμελετημένο έγκλημα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This