Κρήτη: 75χρονος έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο την 84χρονη γυναίκα του

Η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο

Must Read

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην Κρήτη. Ένας άνδρας 75 ετών ξυλοκόπησε την 84χρονη σύζυγό του, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.  

Το περιστατικό σημειώθηκε εχθές το βράδυ, ενώ οι φωνές της ηλικιωμένης ξεσήκωσαν το Ηράκλειο. Ο 75χρονος χτύπησε την άτυχη γυναίκα στο πρόσωπο και οι φωνές της κινητοποίησαν τους γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο, παρέλαβε την ηλικιωμένη και την μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, η 84χρονη φέρει τραύματα στο πρόσωπο και νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική. Ο 75χρονος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This