Συνέλαβαν καθαρίστρια στη Ρόδο, που «καθάρισε» και τα κοσμήματα του σπιτιού

Must Read

Πίσω από το αθώο παρουσιαστικό μίας 30χρονης Ελληνίδας οικιακής βοηθού κρυβόταν μία επιδέξια «μακρυχέρα», η οποία εκμεταλλευόταν την εμπιστοσύνη που της έδειχνε η 28χρονη εργοδότριά της στη Ρόδο για να την κλέβει πίσω από την πλάτη της!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα στην Ασφάλεια, εκτός από το σπίτι της, η αδίστακτη οικιακή βοηθός «καθάριζε» και τα κοσμήματά της, τα οποία ξάφρισε λίγα λίγα την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη και τα πούλησε στο ενεχυροδανειστήριο ενός 40χρονου.

Τον πρώτο καιρό δεν είχε περάσει από το μυαλό της 28χρονης η σκέψη ότι είχε προσλάβει μια γυναίκα ικανή για όλα! Όταν, όμως, διαπίστωσε ότι συνεχώς έκαναν φτερά μέσα από το σπίτι διάφορα κοσμήματα, άρχισε να υποψιάζεται την 30χρονη που είχε προσλάβει.

Έτσι την κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν έρευνες στα ενεχυροδανειστήρια, βρήκαν τα κλεμμένα τιμαλφή σε αυτό του 40χρονου και τα επέστρεψαν στο θύμα.

Έτσι αποκαλύφθηκε ότι τα είχε πουλήσει η 30χρονη οικιακή βοηθός, η οποία συνελήφθη μετά τον ενεχυροδανειστή. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και σε βάρος του 40χρονου για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Τα τελευταία χρόνια τα περιστατικά κλοπών από οικιακές βοηθούς είναι αρκετά συχνά. Θύματα των «ελαφροχέρηδων» είναι συνήθως ανήμποροι ηλικιωμένοι, οι οποίοι δεν μπορούν να αντιληφθούν εύκολα τις πονηρές διαθέσεις τους και να αντιδράσουν με έντονο τρόπο, όμως κατά καιρούς γίνονται στόχοι και πιο νέοι εργοδότες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This