Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την ασέλγεια 73χρονου σε 12χρονη!

Για δυο χρόνια ασελγούσε στην ανήλικη ανιψιά του

Must Read

Φρίκη προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται για τον 73χρονο που ασελγούσε για δυο χρόνια στην 12χρονη ανιψιά του στη Θεσσαλονίκη!

Το κορίτσι δεν άντεξε και αποκάλυψε τον εφιάλτη του στην δασκάλα και τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Ο 73χρονος ασελγούσε στο ανήλικο κορίτσι τόσο στο σπίτι του, όσο και σε αποθήκη που είχε στην περιοχή των Συκεών.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για το περιστατικό αναφέρει:

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 73χρονου ημεδαπού, έπειτα από καταγγελία για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία αφορά στα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους ή ενώπιόν τους και κατάχρηση ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 73χρονος άντρας, πρόσωπο του ευρύτερου συγγενικού περιβάλλοντος της ανήλικης, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, σε οικία και αποθήκη που διατηρούσε στην περιοχή των Συκεών.

To κορίτσι εκμυστηρεύτηκε τα ανωτέρω σε εκπαιδευτικό του σχολικού της περιβάλλοντος, κατά τη διάρκεια σχολικής διαδικασίας την 07-06-2022.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This