Πακιστανός ισλαμιστής πάνω σε περιπολικό την ώρα που ο Θεοδωρικάκος κάνει «συσκέψεις»

Μέγας κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια

Must Read

Το βίντεο που έχει αναρτήσει Πακιστανός και στο οποίο κάνοντας το σήμα της Τζιχάντ φαίνεται να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος σε περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας και στο τέλος να ανεβαίνει επάνω του, είναι ένα πραγματικό ράπισμα προσωπικά για τον υπουργό προστασίας του πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Είναι ο ίδιος υπουργός που αναλώνεται σε δημόσιες σχέσεις και παρεμβαίνει άμεσα σε περιπτώσεις όπως αυτή με το γατάκι, επιτρέποντας όμως στον πραγματικό κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια να γιγαντώνεται.

Διαβάστε ακόμα: Σάλος με βίντεο στο Tik Tok! Αλλοδαπός «κάνει παιχνίδια» με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Όταν ένας πακιστανός μαχαιροβγάλτης κάνει πλάκα με περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας στο οποίο κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται εντός με χειροπέδες, δημοσιεύει φωτογραφίες από ισλαμιστές τρομοκράτες και ποζάρει με όπλα, μαχαίρια και λεφτά, θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί.

Για την ακρίβεια, ο υπουργός δεν θα έπρεπε να ασχολείται με τίποτε άλλο, ούτε με συσκέψεις, ούτε με φωτογραφίσεις, ούτε με πανηγύρια, μέχρι αυτός ο επικίνδυνος εγκληματίας να οδηγηθεί στις φυλακές.

Ο κίνδυνος είναι τεράστιος. Ο μιμητισμός που θα δημιουργηθεί στο πρόσωπο ενός συμμορίτη ο οποίος ανενόχλητος κάνει πλάκα με το κράτος, μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε την προσπάθεια αποκαλύψει το newsbreak.gr με τους εγκληματίες στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι και δημοσιεύουν τα κατορθώματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Φωτογραφίζονται με… τουρίστες κάτω από την Ακρόπολη χλευάζοντας δημόσια την Αστυνομία.
Ανενόχλητοι με μαχαίρια, στιλέτα,… τσεκούρια και το άσυλο στην τσέπη εμφανίζονται καθημερινά στην Αθήνα Πακιστανοί από την Ομόνοια μέχρι την Ακρόπολη. Μάλιστα δεν διστάζουν να φωτογραφίζονται και με τους τουρίστες!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος μάλλον «δεν σκουπίζει καλά»…

διαβάστε εδώ τη συνέχεια: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συμμορία Πακιστανών με μαχαίρια και τσεκούρια κυκλοφορεί ανενόχλητη στην Αθήνα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This