Τρόμος για 19χρονη στη Νέα Σμύρνη! Της επιτέθηκε και προσπάθησε να της σκίσει τα ρούχα

Την έσωσε μια παρέα νεαρών

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 19χρονη κοπέλα στο κέντρο της Νέας Σμύρνης, όταν δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από άνδρα, το βράδυ της Κυριακής.

Το νεαρό κορίτσι επέστρεφε στο σπίτι του, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος την άρπαξε από το μπράτσο κοντά στη στάση τραμ Μεγάλου Αλεξάνδρου και προσπάθησε να της σκίσει τα ρούχα, ενώ ταυτόχρονα την θώπευε σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Μάλιστα ο δράστης της έλεγε χυδαίες εκφράσεις, ενώ η 19χρονη προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του. Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Εκείνη την ώρα, μια παρέα νεαρών περνούσε από το σημείο και άκουσε τις φωνές του κοριτσιού που είχε πέσει θύμα επίθεσης

Οι νεαροί κατάφεραν να την σώσουν από τα χέρια του ανώμαλου άνδρα, ενώ κάλεσαν άμεσα την αστυνομία. Μετά από έρευνα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τον 30χρονο δράστη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This