Ο 17χρονος που γρονθοκόπησε τη μάνα του στη Μύκονο βανδάλισε και το αυτοκίνητό της

Η πλευρά της μητέρας διαψεύδει την μαρτυρία ότι συνευρέθηκε ερωτικά με συμμαθητή του γιου της - Τι έγραψε μια φίλη της στο Facebook

Must Read

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο 17χρονος που επιτέθηκε στη μητέρα του και την έδειρε μέσα σε καφετέρια της Μυκόνου, το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με μια φίλη της μητέρας, η οποία προχώρησε σε ανάρτηση για το περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία του νησιού, ο 17χρονος βανδάλισε το αυτοκίνητο της μητέρας του χθες το βράδυ.

Πηγές από το περιβάλλον της 44χρονης γυναίκας αναφέρουν ότι ο ανήλικος γιος της εξερράγη όταν εκείνη του είπε για τον πατέρα του ο οποίος έχει 60% αναπηρία: «μην ανησυχείς, ο πατέρας σου δεν πρόκειται να πεθάνει… Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει». Ο 17χρονος σηκώθηκε έξαλλος και αφού άρχισε να την καταριέται, την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η μητέρα του να καταγγείλει το περιστατικό στο Α.Τ. της περιοχής και να υποβάλλει μήνυση.

«Η μαρτυρία για τον συμμαθητή αναφέρεται σε άλλη υπόθεση» λέει η πλευρά της μητέρας

Η πλευρά της μητέρας διαψεύδει την πληροφορία που μεταδόθηκε ότι ο 17χρονος γιος της την χτύπησε επειδή η ίδια συνευρέθηκε ερωτικά με συμμαθητή του. Υπενθυμίζεται ότι μια γυναίκα, μόνιμη κάτοικος του νησιού, ισχυρίστηκε ότι άκουσε τις πληροφορίες καθώς βρισκόταν και εκείνη έξω από το Α.Τ. Ωστόσο, η πλευρά της μητέρας πιθανολογεί ότι η μαρτυρία αναφέρεται σε άλλη υπόθεση. Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι υπήρξε μόνο μια υπόθεση ξυλοδαρμού. 

Σύμφωνα με το protothema.gr, η 44χρονη διατηρεί σπίτι στη Μύκονο και βρισκόταν εκεί με τα παιδιά της για διακοπές. Ο 17χρονος γιος της ζούσε στο παρελθόν με τον πατέρα του και πρώην σύζυγό της, ωστόσο το τελευταίο διάστημα, αποφάσισε να μείνει μαζί με την μητέρα του η οποία πρότεινε να τον βοηθήσει στις σπουδές του.

Σε ανάρτησή της, μια φίλη της μητέρας αναφέρει ότι δεν ήταν εύκολο για μια μητέρα να καταγγείλει το παιδί της, ωστόσο ο 17χρονος χρειάζεται βοήθεια και υποστήριξη προκειμένου να σταματήσει να έχει επιθετική συμπεριφορά, ενώ όπως σημειώνει, ο γιος της πρέπει να καταλάβει ότι δεν λύνονται με ξύλο οι διαφορές.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της φίλης της 44χρονης μητέρας

«Αυτό το περιστατικό συνέβη προχθές σε μία πολύ καλή μου φίλη.

Δεν την ταγκάρω γιατί θέλω να προστατεύσω και την ίδια αλλά και το παιδί.

Είμαι σίγουρη ότι έχει μετανιώσει για αυτό που έκανε, αλλά το έκανε. Και επειδή στις περισσότερες των περιπτώσεων μετανιώνουν αλλά το ξανακάνουν και το ξανακάνουν και το ξανακάνουν -ειδικά αν τα πρότυπα που έχουν είναι ανάλογα- χρειάζεται βοήθεια από ειδικό για να μην το επαναλάβει. Κυρίως για να πειστεί ότι σε καμία περίπτωση δεν σηκώνουμε χέρι να χτυπήσουμε κανέναν, γυναίκα ή άνδρα, όσο θυμωμένοι και αν είμαστε. Επίσης, γιατί θα βρεθούν πολλοί καλοθελητές νταήδες στον δρόμο του που θα του πουν “Καλά έκανες” και δεν πρέπει να τους πιστέψει.

Γιαυτό χρειάστηκε μεγάλη γενναιότητα από τη φίλη μου για να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει. Να καταγγείλει το περιστατικό. Δεν είναι εύκολο για μια μάνα να καταγγείλει το ίδιο της το παιδί και η φίλη μου βασανίστηκε πολύ και έκλαψε πολύ πριν το κάνει.

Αλλά αυτός είναι ο μόνος δρόμος. Όχι για να τιμωρηθεί ο γιος της αλλά για να βρεί ο ίδιος τον δρόμο του και να καταλάβει ότι τις διαφορές μας δεν τις λύνουμε με ξύλο. Γιατί αύριο μπορεί να είναι η φίλη του, η μελλοντική του γυναίκα και ποιος ξέρει ποιος άλλος ακόμα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για κάθε μία που κακοποιείται, από τον γιο, τον αδερφό, τον σύντροφο, τον πατέρα της. Ο μόνος δρόμος για να προστατευθεί η ίδια και να προστατεύσει και εκείνους που αγαπάει. Και η φίλη μου το αγαπάει πολύ το παιδί της. Να μην έχει κανείς αμφιβολία για αυτό.

Είμαι περήφανη για εκείνη και για κάθε γυναίκα που τολμά κάτι τόσο δύσκολο και πιθανά με μεγάλο κόστος.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά στο τέλος!

Edit: δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά! Από χθες η φίλη μου και αυτό το προφίλ δέχονται σωρεία υβριστικών σχολίων δολοφονίας χαρακτήρα και χθες το βράδυ η φίλη μου δέχτηκε στο σπίτι της νέα επίθεση.

Να γνωρίζουν οι τραμπούκοι, Χρυσαυγίτες φίλοι και περιβάλλον του γιου ότι εμείς μιλάμε τη γλώσσα της δικαιοσύνης και όλα αυτά συγκεντρώνονται για να πράξουμε αναλόγως!

Nα μην μπαίνουν στον κόπο διότι σε αυτό το προφίλ με τραμπούκους και ανθρώπους που δικαιολογούν τη βία ούτε συζητάμε ούτε δεχόμαστε!».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This