Αιματηρή συμπλοκή στη Ραφήνα: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 42χρονο

Τον χτυπούσαν και με σιδερογροθιά

Must Read

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στη Ραφήνα, όταν 42χρονος έπεσε νεκρός μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε μπαρ στην κεντρική πλατεία της περιοχής, μετά από συμπλοκή πέντε ατόμων. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέντε άτομα συνεπλάκησαν με τον 42χρονο τον οποίο χτύπησαν με μπουνιές, κλωτσιές και σιδερογροθιές, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου λίγο αργότερα κατέληξε.




Το χρονικό της συμπλοκής

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., γύρω στις 2 τα ξημερώματα ξέσπασε καυγάς, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μεταξύ του άτυχου 42χρονου και άλλων 4 ατόμων στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα.

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στη Ραφήνα. Μέχρι στιγμής οι λόγοι της συμπλοκής δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν για μια ασήμαντη αφορμή καθώς διαπληκτίστηκαν για τη σειρά στις τουαλέτες.

Το θέμα δεν πήρε διαστάσεις και το θύμα έκατσε πάλι με την παρέα του. Λίγο αργότερα όμως όταν το θύμα βγήκε από το μαγαζί όπου του είχαν στήσει καρτέρι.

Η παρέα των πέντε επιτέθηκαν στον 42χρονο ακόμα και με σιδερογροθιές. Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε το θύμα και το μετέφερε στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This