Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: Στον Κορυδαλλό το Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει ξανά η Ρούλα Πισπιρίγκου

Τι φοβάται η κρατούμενη και τι αναμένεται να ζητήσει - Πού οδηγούν τις Αρχές τα νέα στοιχεία

Must Read

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταβαίνουν σήμερα, Πέμπτη 30/6, αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, μετά την παραγγελία των εισαγγελέων Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου, να ληφθεί ανωμοτί κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τις δολοφονίες και των άλλων δύο παιδιών της Μαλένας και Ιριδας.

Τι οδήγησε σε νέα κατάθεση 

Όλα δείχνουν πως ξεκινά ένας νέος γύρος ανακρίσεων, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα των αστυνομικών αρχών θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις. Αφού η 33χρονη δώσει εξηγήσεις στους εισαγγελείς, τότε εκείνοι θα αποφανθούν για την άσκηση ποινικής δίωξης, αν οι ενδείξεις είναι επαρκείς για κάτι τέτοιο. Ο φάκελος της δικογραφίας θα δοθεί και στην ίδια, εκτός της ιατροδικαστικής έκθεσης η οποία καταλήγει ότι οι θάνατοι Ίριδας και Μαλένας οφείλονται σε ασφυξία, περιλαμβάνονται δεκάδες καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών και συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η κρατούμενη αναμένεται να ζητήσει αντίγραφο της δικογραφίας και προθεσμία ώστε να τη μελετήσει και στη συνέχεια να καταθέσει ανωμοτί. Το πιθανότερο είναι ότι, θα δοθεί προθεσμία 15 ημερών στην κατηγορούμενη, για να ετοιμάσει απολογητικό υπόμνημα, το οποίο θα καταθέσει στην Εισαγγελία ο συνήγορος της.

Όθων Παπαδόπουλος: «Νιώθει πως θα της φορτώσουν τους θανάτους και των δύο παιδιών»

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, σχολίασε πως η εντολέας του δεν απολαμβάνει καθόλου τη δημοσιότητα ενώ έκανε λόγο για «δημόσια διαπόμπευση». «Νιώθει πως έχει ήδη διεξαχθεί η δίκη της μέσα από τα ΜΜΕ και έχει βγει μάλιστα η απόφαση, πριν καν λάβει την ιδιότητα της κατηγορούμενης στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας» τόνισε ο Όθων Παπαδόπουλος, συμπληρώνοντας: «Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γιατί νιώθει πως θα της «φορτώσουν» τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας».

Διαβάστε ακόμα:

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Θα σκοτώσω τη Ρούλα με τα ίδια μου τα χέρια αν το έχει κάνει»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This