Βούλα: Συνελήφθη ένα άτομο για την απαγωγή 33χρονου – Αναζητούνται τρεις ακόμη

Σεσημασμένος ο 35χρονος

Must Read

Ένας 35χρονος συνελήφθη την Τετάρτη, καθώς κατηγορείται για την απαγωγή ενός 33χρονου, την περασμένη Δευτέρα στη Βούλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 35χρονος κατηγορείται για την εμπλοκή του σε υπόθεση αρπαγής 33χρονου, που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 27ης Ιουνίου 2022 στην περιοχή της Βούλας. Υπενθυμίζεται πως το θύμα αφέθηκε ελεύθερο μετά την πληρωμή λύτρων. 

Σεσημασμένος ο 35χρονος

Σε βάρος του 35χρονου, καθώς και σε βάρος ακόμη τριών ατόμων, που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής, ληστείας κατά συναυτουργία, επικίνδυνης σωματικής βλάβης καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ο 35χρονος συλληφθείς έχει απασχολήσει και έχει εκτίσει ποινές στο παρελθόν για βαριά ποινικά αδικήματα, μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία και ξέπλυμα χρήματος από ριφιφί στην Καλαμάτα, με λεία 6 εκατομμύρια ευρώ. Πιο συγκεκριμένα ο συλληφθείς είχε πυροβολήσει άτομο στο Ελληνικό και είχε περάσει στη φυλακή 4-5 χρόνια.

Το χρονικό

Όλα άρχισαν μετά από καταγγελία 31χρονης, σύμφωνα με την οποία 4 άτομα ακολουθούσαν το αυτοκίνητο του θύματος με ένα SUV. Κατέβηκαν με κουκούλες full face και τότε με χρήση σωματικής βίας, tazer και την απειλή μαχαιριού προέβησαν στην αρπαγή του 33χρονου, αφαιρώντας παράλληλα και το όχημα στο οποίο επέβαινε. Το θύμα αφέθηκε ελεύθερο στην περιοχή της Γλυφάδας, αφού προηγουμένως, συγγενικό του πρόσωπο παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία και το αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1,5 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • 20 ναρκωτικά δισκία,
  • 2.040 ευρώ,
  • χειροπέδες,
  • ηλεκτρονικός ζυγός ακριβείας και μηχανή καταμέτρησης χρημάτων,
  • κλειδιά και εγκέφαλος αυτοκινήτου,
    συσκευές κινητής τηλεφωνίας και πακέτα τηλεφωνικών συνδέσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This