«Σεισμός» στα νότια προάστια με τον προπονητή που συνελήφθη για κακοποίηση 15χρονης

Must Read

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στα νότια προάστια της Αθήνας, η είδηση ότι ο γνωστός προπονητής πολεμικών τεχνών, Βασίλης Παπανικολάου, συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε 15χρονη μαθήτριά του.

Μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία του προπονητή δόθηκαν στη δημοσιότητα προκειμένου να διαπιστωθεί αν βρίσκεται ή όχι πίσω κι από άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις.

Ο προπονητής συνελήφθη στις 23 Ιουνίου 2022 μετά από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελία του φερόμενου θύματος, σύμφωνα με την οποία, κακοποιήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 15 ετών, στην διάρκεια καλοκαιρινής κατασκήνωσης. 

Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του 46χρονου προπονητή, απ’όπου κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, ένα κινητό τηλέφωνο και φορητές μονάδες αποθήκευσης (usb sticks). Μάλιστα, ο 46χρονος κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία.

Η είδηση στην περιοχή έπεσε σαν «βόμβα» καθώς ο 46χρονος προπονητής, ο οποίος διατηρεί σχολή πολεμικών τεχνών στο Παλαιό Φάληρο, είναι ιδιαίτερα γνωστός.

Μάλιστα έχει διακριθεί για τις επιδόσεις του στο kick boxing, ενώ πρόσφατα κέρδισε δύο φορές το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο WAKO της Ουγγαρίας. Εκτός από ενήλικες, στη σχολή του προπονούνται και ανήλικα παιδιά. 

Από πλευράς του, ο προπονητής, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδάκια, αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρία που στόχο έχει να τον πλήξει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This