Σε κατάσταση σοκ η 30χρονη ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Ο νταής έσυρε ημιλιπόθυμη την ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής και την παράτησε στον δρόμο

Must Read

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον νεότερο σύντροφό της κατήγγειλε ότι έπεσε μια 30χρονη ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής στα βόρεια προάστια, η οποία κατέθεσε στις Αρχές ότι ο 22χρονος δράστης ξέσπασε πάνω της με πρωτοφανή βία και την πέταξε έξω από το αυτοκίνητό του, εγκαταλείποντάς τη αβοήθητη στην άσφαλτο.

Το νέο περιστατικό βάναυσης κακοποίησης συνέβη γύρω στις 5 το πρωί της περασμένης Κυριακής. Οπως κατέθεσε το θύμα στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καμινίων – Νέου Φαλήρου, βρισκόταν μαζί με τον σύντροφό της στο αυτοκίνητό του, όταν κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και ο «νταής» 22χρονος, σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να της ρίχνει μπουνιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί, αφού ακινητοποίησε το όχημα επί της λεωφόρου Κηφισού και βγήκε από αυτό σε έξαλλη κατάσταση. Εν συνεχεία, άνοιξε την πόρτα από την πλευρά του συνοδηγού και άρπαξε από τα μαλλιά την 30χρονη, σέρνοντάς τη έξω από το αυτοκίνητο. Με πρωτοφανή απάθεια πάτησε κατόπιν το γκάζι και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας την άτυχη γυναίκα στη μέση του δρόμου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Το θύμα, έχοντας τραυματιστεί στον αριστερό γοφό του και τρέμοντας από το σοκ, εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αμεση Δράση, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο της άγριας επίθεσης.

Κατόπιν περιπολικό μετέφερε την 30χρονη στο τοπικό τμήμα, όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον του 22χρονου, κατηγορώντας τον, μεταξύ άλλων, ότι της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μετά τον ξυλοδαρμό της η 30χρονη ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής από τα βόρεια προάστια ήρθε σε επαφή με τους δικηγόρους της και επρόκειτο να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά το συμβάν και σκέφτεται με τρόμο τι θα μπορούσε να της είχε συμβεί στην περίπτωση που δεν εντοπιζόταν έγκαιρα από οδηγούς, οι οποίοι περνούσαν τυχαία από το σημείο.

Δείτε επίσης:

Ξυλοκόπησε τη σύντροφό του και την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This