Ήταν τόση η μανία του μητροκτόνου στη Θεσσαλονίκη που σχεδόν αποκεφάλισε την 79χρονη!

Σοκαριστική η ιατροδικαστική έκθεση

Must Read

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, με έναν 50χρονο να σκοτώνει την ίδια του τη μητέρα, τη σορό της οποίας (σε προχωρημένη σήψη) βρήκε πέντε μέρες μετά στο μπάνιο του σπιτιού της (στον πρώτο όροφο της οδού Αλεξάνδρου Μπινιώρη 47) ο άλλος γιος της (53 ετών).




Στη νέα περίπτωση μητροκτονίας, οι αρχές εντόπισαν δύο μαχαίρια δίπλα στο πτώμα της άτυχης γυναίκας, η οποία έφερε μαχαιριές στο λαιμό από την επίθεση που δέχθηκε από τον γιο της, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του.

Ο 50χρονος ομολόγησε, αλλά δεν θυμάται τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε, ούτε το γιατί, ούτε το πότε, ούτε το πώς και με εισαγγελική παρέμβαση διατάχθηκε ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σχεδόν αποκεφαλισμένη…

Η μανία με την οποία ο 50χρονος χτύπησε και μαχαίρωσε τη μητέρα του ήταν απίστευτη και αυτό φάνηκε και στη νεκροψία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η 79χρονη ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένη!

«Η αιτία θανάτου είναι το μεθαιμορραγικό σοκ, συνεπεία τραυματικής διατομής δια τέμνοντος οργάνου του λαιμού, με σχεδόν πλήρη διατομή», αποκάλυψε συγκεκριμένα στο protothema.gr ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης που διενήργησε την νεκροψία και πρόσθεσε:

«Δηλαδή έκοψε αγγεία, νεύρα και τη λαρυγγική συσκευή. Αυτό έγινε με τέμνον όργανο, με μαχαίρι κοινώς. Της έκοψε τον λαιμό και αυτό ήταν η βασική αιτία θανάτου. Έφερε και άλλα επιπόλαια τραύματα, επιφανειακά και άλλα πιο βαθιά στον λαιμό, τα οποία όμως δεν ήταν ικανά να επιφέρουν τον θάνατο άμεσα. Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This