Γνώριμος της Αστυνομίας ο 23χρονος που πυροβόλησαν στο ΑΠΘ

Είχε σκορπίσει το φόβο και τον τρόμο - Λήστευε μέχρι και τους περαστικούς

Must Read

Μεγάλο «μπουμπούκι» αποδεικνύεται ο 23χρονος Γεωργιανός που το βράδυ της Δευτέρας τον πυροβόλησαν μέσα στο ΑΠΘ, στην πλατεία Χημείου, καθώς κυριολεκτικά είχε μετατραπεί στον φόνο και τον τρόμο της περιοχής.

Ο 23χρονος που είναι μπλεγμένος και σε κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών, λήστευε μέχρι πεζούς και καφετέριες, ενώ πριν από 4 χρόνια είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για κλοπές και υποθέσεις ναρκωτικών.

Στις αρχές του 2018 οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λευκού Πύργου κατάφεραν να τον συλλάβουν. Τότε καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 15 χρόνια φυλακή, αλλά η ποινή του έπεσε στα 3,5, ενώ πριν λίγους μήνες αποφυλακίστηκε και άρχισε την γνωστή του δράση.

Τα πρώτα λόγια του μετά τη συμπλοκή στο ΑΠΘ ήταν πως βρέθηκε τυχαία στην πλατεία Χημείου, όπου τον πυροβόλησαν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αντίπαλη ομάδα στη διακίνηση ναρκωτικών.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This