Νέο αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν νεαρό στη μέση του δρόμου!

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν τρεις πυροβολισμούς

Must Read

Σκηνές που δεν τις χωρά ανθρώπινες νους διαδραματίστηκαν στην συμπρωτεύουσα με το «κύμα» της εγκληματικότητας καθημερινά να προκαλεί έντονο προβληματισμό.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης νεαρός που πυροβολήθηκε χθες, Τρίτη 12/7, στη μέση του δρόμου. Μετά το περιστατικό στο εσωτερικό του ΑΠΘ, ακόμα ένα νέο αιματηρό επεισόδιο έρχεται να διχάσει τη Θεσσαλονίκη και να προκαλέσει ερωτήματα για τη δράση επικίνδυνων συμμοριών.

Κατά το χθεσινό αιματηρό συμβάν, άγνωστοι πυροβόλησαν νεαρό στη μέση του δρόμου, τον άφησαν αιμόφυρτο, μάζεψαν τους κάλυκες και εξαφανίστηκαν. Το θύμα διεκομίσθη στο νοσοκομείο και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Νεοχωρίου, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην Αστυνομία ότι άκουσαν τρεις πυροβολισμούς. Παράλληλα, κάμερες ασφαλείας από παρακείμενα καταστήματα έδειξαν ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν έξι. Αρχικά του επιτέθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα άνοιξε πυρ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, τα οποία κινήθηκαν εναντίον του.

Με όση δύναμη του είχε απομείνει ο τραυματίας περπάτησε από την οδό Νεοχωρίου μέχρι το βενζινάδικο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Λαγκαδά. Εκεί ζήτησε βοήθεια. Ο υπάλληλος του πρατηρίου κάλεσε το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έδωσε εντολή για προσαγωγή ατόμων που κρίνονται ύποπτα. Κατόπιν τούτου προσήχθησαν έξι άτομα. Στη συνέχεια οριοθετήθηκαν με απαγορευτικές κορδέλες τα σημεία όπου υπήρχαν ίχνη αίματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κάλυκες δεν βρέθηκαν πουθενά. Ή τους μάζεψαν οι δράστες ή χρησιμοποιήθηκε περίστροφο και οι κάλυκες έμειναν στον μύλο. Εκεί όπου πυροβολήθηκε το θύμα βρέθηκε μία βολίδα. Άγνωστο παραμένει εάν το συγκεκριμένο επεισόδιο συνδέεται με το περιστατικό στην πλατεία Χημείου του ΑΠΘ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This