Εφιαλτικές στιγμές έζησε ο «βασιλιάς» των χαλιών στα χέρια τριών ενόπλων!

Πρωινό «ντου» θρασύτατων ληστών στο σπίτι πασίγνωστου εργοστασιάρχη στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Στη δύση της ζωής του έμελλε να ζήσει εφιαλτικές στιγμές ο υπερήλικας «βασιλιάς των χαλιών», ο οποίος βρέθηκε στα χέρια αποφασισμένων κακοποιών, που εισέβαλαν το πρωί της Πέμπτης στο πολυτελές διαμέρισμά του, στον πρώτο όροφο του συγκροτήματος κατοικιών «Βίλα Ριτζ» (στην Πυλαία Θεσσαλονίκης), τον φίμωσαν και έδεσαν τον ίδιο και τις δύο αλλοδαπές οικιακές βοηθούς του!

Οι τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι, που φαίνονταν «καλά διαβασμένοι» και έτοιμοι για όλα, αφού προσποιήθηκαν τους κλειδαράδες, κατάφεραν να μπουν γύρω στις 11:30 στο διαμέρισμα στο κτίριο Β2 όπου κατοικεί ο 93χρονος Νικόλαος Νικολαΐδης, ιδρυτής της Nikotex Carpets (ενός εκ των μεγαλύτερων εργοστασίων χαλιών και μοκετών στην Ελλάδα), δίχως να γίνουν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους ενοίκους.

Γνώριζαν ότι δεν θα έβρισκαν μεγάλη αντίσταση από τον επιχειρηματία, που έχει μειωμένες δυνάμεις λόγω της ηλικίας του, αλλά και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, μια και είναι κατάκοιτος, ενώ και οι δύο γυναίκες από την Αλβανία και τη Γεωργία που αποτελούν το υπηρετικό προσωπικό ήταν εύκολοι στόχοι.

Μεταφέρθηκαν στο ΑΧΕΠΑ

Μόλις εισέβαλαν στο διαμέρισμα κατευθύνθηκαν με γρήγορες κινήσεις προς τον ηλικιωμένο εργοστασιάρχη και τις οικιακές βοηθούς, αναλαμβάνοντας ο καθένας τους από ένα θύμα. Τους ακινητοποίησαν, δένοντας και φιμώνοντάς τους, τους κλείδωσαν στην τουαλέτα και έπειτα πήγαν ανενόχλητοι να βρουν το χρηματοκιβώτιο, στο οποίο γνώριζαν ότι υπήρχε «χρυσό» περιεχόμενο σε μετρητά και τιμαλφή. Όταν το εντόπισαν, το πήραν μαζί τους και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας τα θύματα δεμένα και κλειδωμένα. Όπως έγινε γνωστό αργότερα από πηγές της Αστυνομίας, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 100.000 ευρώ, 1.500 λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής και συναισθηματικής αξίας!

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση των ληστών μία από τις οικιακές βοηθούς κατόρθωσε να λυθεί και να τηλεφωνήσει στην κόρη του 93χρονου, η οποία με τη σειρά της επικοινώνησε με τους γείτονες ζητώντας τους να πάνε στο σπίτι του πατέρα της για να βοηθήσουν τον ίδιο και τις αλλοδαπές. Ο υπερήλικας εργοστασιάρχης και οι δύο οικιακοί βοηθοί βρέθηκαν σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Ο γνωστός επιχειρηματίας και μια από τις δύο αλλοδαπές εξακολουθούν να παραμένουν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν στο διαμέρισμα για επιτόπια έρευνα, ενώ ταυτόχρονα εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών. Παράλληλα, αναζητούν πλάνα που ενδέχεται να κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του συγκροτήματος και μαρτυρίες για τον τρόπο διαφυγής των τριών αγνώστων κακοποιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This