Τετάρτη, 21 Απρ 2021

«Άρπαξαν» τον οπλισμό 2 αστυνομικών μέσα σ’ ένα 48ωρο

Δυο κλοπές οπλισμού αστυνομικών συνέβησαν στην Αθήνα μέσα σε 48 ώρες. Θύμα της πρώτης κλοπής, ένας αστυνομικός, ο οποίος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Κεραμεικού. Άγνωστοι, το βράδυ της Παρασκευής, διέρρηξαν το αυτοκίνητό του και κατάφεραν να αρπάξουν από αυτό δύο γεμιστήρες με φυσίγγια, χειροπέδες, μία θήκη όπλου και μία αστυνομική ράβδο.

Ο αστυνομικός εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και ήταν στην περιοχή λόγω ιδιωτικής εξόδου. Μάλιστα, προκαλεί πολλά ερωτήματα για ποιον λόγο είχε όλον αυτόν τον οπλισμό μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Πάντως, ενημέρωσε αμέσως την υπηρεσία του και οι συνάδελφοί του αναζητούν τους δράστες της διάρρηξης.

Του πήραν το τσαντάκι

Το δεύτερο περιστατικό με κλοπή οπλισμού από αστυνομικό, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Συγκεκριμένα, άγνωστοι άρπαξαν το τσαντάκι ενός αστυνομικού, επίσης εκτός υπηρεσίας, το οποίο περιείχε το ιδιωτικό του πιστόλι, καθώς επίσης και μία γεμιστήρα με φυσίγγια.

Ο αστυνομικός κατήγγειλε ότι όταν συνέβη το περιστατικό, βρισκόταν στην οδό Μητροπόλεως και ότι δεν κατάφερε να δει τους δράστες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ