Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Γλυφάδα: Δύο συλλήψεις – Ο ένας είχε όπλο και μέρος της λείας

Ο τρόπος που έδρασαν

Must Read

Μετά τις ένοπλες ληστείες που σημειώθηκαν σε καταστήματα σούπερ μάρκετ στα νότια προάστια, η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις. 

Η πρώτη ληστεία σε σούπερ μάρκετ σημειώθηκε περίπου στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής όταν άνδρες με κράνη εισέβαλαν σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας της Γλυφάδας στην οδό Γουνάρη και αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες με την απειλή όπλου, άδειασαν τα ταμεία.

Διαβάστε ακόμη: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Γλυφάδα: Μπήκαν με όπλα και άδειασαν τα ταμεία μπροστά στους πελάτες

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δύο μηχανές και μιμούμενοι τον τρόπο που κινούνται οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, κατευθύνθηκαν σε δεύτερο κατάστημα. Εκεί, με διαφορά μισής ώρας λήστεψαν κατάστημα μίνι μάρκετ στη Λεωφόρο Αμφιθέας.

Λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τον έναν εκ των δραστών ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα. Τον ακινητοποίησαν και βρήκαν πάνω του μέρος του χρηματικού ποσού που εκλάπη και οπλισμό και πι συγκεκριμένα μία κοντόκαννη καραμπίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This