Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού που βίαζε τη 14χρονη στη Λέσβο

Κανένας δικηγόρος στη Λέσβο δεν δέχθηκε να τον υπερασπιστεί

Must Read

Με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού και προπονητή βόλεϊ που βίαζε το 14χρονο κορίτσι στη Λέσβο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για τον 53χρονο Ευστράτιο Μυρογιάννη, του Ευάγγελου και της Μαρίνας, που έχει γεννηθεί στον Καναδά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος ζήτησε σήμερα και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης. 

Μάλιστα παρουσιάστηκε συνοδευόμενος από δικηγόρο Αθηνών, αφού ο δικηγόρος της Μυτιλήνης που είχε διορίσει παραιτήθηκε χθες το μεσημέρι και κανένας άλλος δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού βρίσκονταν έξω από το δικαστήριο με τη μητέρα της κοπέλας να ξεσπά προσπαθώντας να κινηθεί προς το μέρος του δράστη που βίασε το σώμα και την ψυχή του παιδιού της: «Αφήστε με», «το μωρό μου», «το μωρό μου τι σου’ κανε γ@μ@ το μπελά μου», «τι σου ‘κανε παιδεραστή» ούρλιαζε απεγνωσμένη η μητέρα.



Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές Αρχές ζήτησαν από την Εισαγγελία ολική άρση του απορρήτου για το σύνολο των ψηφιακών πειστηρίων που βρέθηκαν στο σπίτι του αστυνομικού-προπονητή. Κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, τάμπλετ και usb θα μπουν στο μικροσκόπιο των αρχών, ενώ θα ερευνηθούν οι συνομιλίες του στα e-mail και τα social media, προκειμένου να εξεταστεί αν ο δράστης συνομιλούσε και με άλλα κορίτσια μέσω ψεύτικων προφίλ. Επιπλέον, θα ερευνηθεί τι έκανε ο αστυνομικός με τα ροζ βίντεο που είχε στην κατοχή του.

Τι κατέθεσε συμμαθήτρια της 14χρονης

Σημειώνεται ότι μια συμμαθήτρια του 14χρονου κοριτσιού κατέθεσε την δική της εμπειρία στους αστυνομικούς: «Ενώ ήμασταν οι δυο μας στο αυτοκίνητό του, μου έσφιξε το μηρό και μου είπε ‘άντε καληνύχτα τώρα’, συμβάν που με έκανε να αισθανθώ άβολα. Δεν έδωσα έκταση γιατί συχνά όταν μιλούσε στα κορίτσια της ομάδας και ήθελε να τα παρηγορήσει τα ‘χάιδευε στα μπράτσα ή στους μηρούς» είπε η ανήλικη.

Δείτε επίσης: «Παιδεραστή! Τι σου ‘κανε γ@μ@ το μπελά μου;» Ξέσπασε η μάνα της 14χρονης που κατήγγειλε βιασμό από τον αστυνομικό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This