Μενίδι: Ανήλικοι στήνουν μπλόκο σε αυτοκίνητα για να κλέψουν τους οδηγούς

Άρπαξαν το τσαντάκι του οδηγού

Must Read

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει πλέον η εγκληματικότητα στο Μενίδι. Μάλιστα, συμμορίες ανηλίκων, τελευταία, στήνουν μπλόκα και κλέβουν τους οδηγούς.  

Η δράση τους έχει καταγραφεί από video ντοκουμέντο, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το STAR.




Επαγγελματίας οδηγός καταγράφει με κάμερα στο όχημά του, τη στιγμή που βρίσκεται στην Δαμασκού και στην Αγίου Φανουρίου, όταν πάνω στην στροφή τρείς ανήλικοι ρομά του κλείνουν τον δρόμο, ενώ σημειώνεται πως ακόμα και αν συνέχιζε ευθεία φαίνεται να υπήρχαν και εκεί άλλοι άτομα.

Ο οδηγός φρενάρει και τότε ο ένας από τους ανήλικους ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού, αρπάζει το τσαντάκι του οδηγού και στη συνέχεια όλοι τρέχουν για να εξαφανιστούν.

Ο επαγγελματίας αμέσως κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία και οι αρχές δεν άργησαν να εντοπίσουν τους δράστες, αλλά και τα πράγματα που είχαν κλέψει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This