Ρέθυμνο: Μεθυσμένος τα έκανε «γυαλιά καρφιά» στο σπίτι των πεθερικών του – Έψαχνε τη γυναίκα του

Συνελήφθη ο άνδρας

Must Read

Στο Ρέθυμνο ένας μεθυσμένος άνδρας εισέβαλε στο σπίτι των πεθερικών του και διέλυσε τα πάντα καθώς έψαχνε τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με τη καταγγελία, στο σπίτι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν η 30χρονη σύζυγος, η 53χρονη πεθερά και ο 55χρονος πεθερός του έξαλλου γαμπρού.

Το cretapost.gr αναφέρει πως μόλις έφτασε στο σπίτι των πεθερικών, ο 38χρονος άρχισε να φωνάζει, να αναποδογυρίζει έπιπλα και να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά του, ενώ την ίδια ώρα έβριζε τους πάντες.

Λίγη ώρα αργότερα ο 38χρονος έφυγε από το σπίτι σε άθλια κατάσταση με την 53χρονη πεθερά να πηγαίνει στην αστυνομία και να καταγγέλλει το περιστατικό, που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 38χρονου και τον συνέλαβαν για ενδοοικογενειακή βία. Κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν βρήκαν και κατάσχεσαν ένα πιστόλι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This