Αλλοδαπός διαρρήκτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη όταν επιχείρησε να διαφύγει

Must Read

Ορισμένοι θα το αποκαλούσαν «Θεία Δίκη» και όχι άδικα…Και αυτό γιατί το βράδυ της Παρασκευής, ένας άνδρας επιχείρησε να εισβάλει σε διαμέρισμα, στην Θεσσαλονίκη, πιθανότατα για να αρπάξει χρήματα και αντικείμενα αξίας και στην προσπάθεια του να διαφύγει παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Όλα έγιναν περίπου στις 9 το βράδυ όταν ο αλλοδαπός, ηικίπερίπου 35 ετών, προσπάθησε να «τρυπώσει» σε ένα διαμέρισμα επί της οδού Σωκράτους με σκοπό να αρπάξει χρήματα και αντικείμενα αξίας και, πιθανότατα μόλις κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός και ότι έχει κληθεί η αστυνομία, τράπηκε σε φυγή.

Στην προσπάθειά του ωστόσο να απομακρυνθεί, διέσχισε τρέχοντας και κάθετα την οδό Εγνατία, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα που κατευθύνονταν στο ρεύμα προς ανατολικά.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους διασώστες, μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο άντρας φέρει κακώσεις στον θώρακα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του protothema.gr, στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι και κάποια χρυσαφικά κοσμήματα, τα οποία είναι πιθανόν να αποτελούν προϊόντα κλοπής από το διαμέρισμα της οδού Σωκράτους.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=S_8zoga17bU&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This