Μαχαίρωσε τον πατέρα της 26χρονη στη Θεσσαλονίκη – «Με χούφτωνε»

Ασκήθηκε ποινική δίωξη και στους δύο

Must Read

Για υπόθεση ενδοοικογενειακής κακοποίησης παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, μια 26χρονη γυναίκα και ο πατέρας της.

Η νεαρή υποστηρίζει ότι επιτέθηκε στον πατέρα της με μαχαίρι επειδή εκείνος την θώπευε, ενώ ο 57χρονος από πλευράς του αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι «λέει ψέματα» και ότι «έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής». 

Σύμφωνα με το GRTimes, σε βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακη επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Επιπλέον ο πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ η κόρη κατηγορείται και για οπλοχρησία.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε γιατί οι κατηγορούμενοι ζήτησαν χρόνο να βρουν δικηγόρους. Σε βάρος του 57χρονου πατέρα επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάσει την κόρη του σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This