Προφυλακιστέος ο 33χρονος από τα Ανώγεια για τον βιασμό 32χρονης

Κατέθετε για πάνω από επτά ώρες ο κατηγορούμενος

Must Read

Μετά από μια μαραθώνια κατάθεση και απολογία σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 33χρονος κατηγορούμενος από τα Ανώγεια για την υπόθεση βιασμού που καταγγέλθηκε από 32χρονη Ελληνίδα με τόπο διαμονής την Αθήνα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Οι δύο λειτουργοί της δικαιοσύνης συμφώνησαν στην προφυλάκιση του 33χρονου, ο οποίος για πάνω από επτά ώρες κατέθετε τις δικές του θέσεις για το συμβάν και την κατηγορία όπως του αποδόθηκε.

Επέμεινε στη θέση του, ότι όσα συνέβησαν αφορούσαν σε κοινή συναίνεση τόσο του ιδίου όσο και της 32χρονης. Ωστόσο, δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση αρχικά στις φυλακές της Αγιάς Χανίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε κακώσεις στην κοπέλα που παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση.




Το χρονικό

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 32χρονη, είχε παρευρεθεί σε μουσική εκδήλωση με τον σύντροφό της και την παρέα τους και όταν τελείωσε, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους σε μια ταβέρνα, όπου εμφανίστηκε λίγο αργότερα και ο 33χρονος. Σύμφωνα με την ίδια, τα ξημερώματα ένιωσε αδιαθεσία εξαιτίας του αλκοόλ που είχε καταναλώσει και ο 33χρονος προθυμοποιήθηκε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας, καθώς και ο σύντροφός της φέρεται ότι ήταν σε κατάσταση μέθης και ανήμπορος να τη βοηθήσει.

Η ιστορία άρχισε να περιπλέκεται, όταν οι γιατροί που κλήθηκαν να εξετάσουν τη ζαλισμένη γυναίκα διαπίστωσαν ότι δεν φορούσε εσώρουχο! Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με κάποια άλλα στοιχεία, τους έβαλε σε υποψίες ότι ενδεχομένως η 32χρονη έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κι έτσι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στην πρώτη κατάθεση που έδωσε η καταγγέλλουσα στους άνδρες της Ασφαλείας Ηρακλείου δεν ήταν σε θέση να περιγράψει ακριβώς τη ροή των γεγονότων, καθώς ήταν σε κατάσταση μέθης. Ωστόσο, είπε ότι έχει εικόνες, τις οποίες περιέγραψε αποσπασματικά και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This