Στο «μικροσκόπιο» η μητέρα του βρέφους που ήθελαν να πουλήσουν – Ποια κατάθεση θα «φωτίσει» τον γρίφο

Θρίλερ με την αρπαγή βρέφους από δύο Ελληνες στο Αιγάλεω, που ήθελαν να το πουλήσουν για 50.000 ευρώ

Must Read

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως για την υπόθεση αρπαγής ενός βρέφους οκτώ μηνών από δύο Ελληνες, ηλικίας 30 και 33 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν κοντά στον σταθμό του μετρό «Αγία Μαρίνα», όπου είχαν δώσει ραντεβού με μια γυναίκα, προκειμένου να της το πουλήσουν αντί 50.000 ευρώ!

Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας έχει μπει η 31χρονη Αλβανίδα μητέρα του βρέφους, μετά την ομολογία των δύο συλληφθέντων ότι εκείνη τους παρέδωσε το μωρό.
Οι αστυνομικοί που προσπαθούν να διαλευκάνουν την περίεργη υπόθεση εξετάζουν ποια είναι η σχέση της με τους δράστες, πώς είναι το περιβάλλον στο σπίτι της και αν είχε κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Η ίδια, πάντως, αρνείται ότι έδωσε το μωρό στους δύο άνδρες, υποστηρίζοντας ότι εκείνοι το άρπαξαν μέσα από το σπίτι την ώρα που έκανε μπάνιο. «Δεν το έδωσα εγώ. Το πήρανε μόνοι τους. Και οι δύο είναι φίλοι μου και ήταν σπίτι μου, όπου μπήκα να κάνω μπάνιο. Οταν βγήκα από το μπάνιο νόμιζα ότι το μωρό κοιμόταν. Με πήρε τηλέφωνο από την Αστυνομία ο ένας κατηγορούμενος και μου είπε να πάω στο τμήμα» φέρεται ότι κατέθεσε όταν κλήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω.

Αλλα τέσσερα παιδιά

Οι Αρχές δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε όσα θα πει και ο πατέρας του μωρού, ο οποίος ζει στον Βόλο μαζί με τα άλλα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με την 31χρονη. Και αυτό γιατί ενδεχομένως να αποτελέσει το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσει τον γρίφο με την αρπαγή του οκτώ μηνών μωρού. Παράλληλα, οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν αν οι δύο Ελληνες ανήκουν σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών, αν και τους φάνηκε παράξενο το γεγονός ότι αρχικά είπαν στους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας ότι ήθελαν να πουλήσουν το μωράκι αντί 50.000 ευρώ, που αποτελεί ιδιαίτερα υψηλό τίμημα για τέτοιου είδους αγοραπωλησίες.




Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι περιγραφές της δημοτικής αστυνομικού Μαρίας Φωδιαδάκη που κατάφερε μαζί με τον συνάδελφό της να αποτρέψει την αγοραπωλησία του βρέφους. «Το κρατούσε (ενν. έναν εκ των συλληφθέντων) περίεργα το βρέφος, πάνω τα ποδαράκια, κάτω το κεφάλι, μες στον ήλιο. Δεν είχαν κανένα προσωπικό του αντικείμενο, ούτε καν ένα μπιμπερό να πίνει νερό με τέτοια ζέστη. Τους ρωτήσαμε αν είναι δικό τους, μας είπαν “όχι”. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη από το να το πάρω στην αγκαλιά και να το προστατεύσω, να το ταΐσω, να του δώσω το νερό, να το αλλάξω… Οταν αρχίσαμε τις διερευνητικές ερωτήσεις, άκουσα τον έναν να λέει στον άλλον “σ’ το είπα, θα μπλέξουμε!”» είπε η δημοτική αστυνομικός.




Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης καταστήματος που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της 31χρονης μητέρας, επί της οδού Σπύρου Πάτση στον Βοτανικό, ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων, ο πιο κοντός, παρέλαβε με ένα ταξί τον συνεργό του, ο οποίος τον περίμενε στο σημείο. Και οι δύο θα απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This