Ηράκλειο: Μεθυσμένοι ανήλικοι κατέληξαν στο νοσοκομείο – Δύο συλλήψεις

Και τα δύο ανήλικα είναι καλά στην υγεία τους

Must Read

Ακόμη δύο περιπτώσεις κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr και οι δύο ανήλικοι κατέληξαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όταν ένας 16χρονος Βέλγος τουρίστας, πήγε σε ένα μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο και προμηθεύθηκε μπουκάλια με αλκοόλ. Λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός κατέληξε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια μία 17χρονη πήγε με τους φίλους της σε beach bar στον Καρτερό Ηρακλέιου και αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία ενημερώθηκε και για τα δύο περιστατικό και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 77χρονης ιδιοκτήτριας μίνι μάρκετ και του 41χρονου υπεύθυνου του beach bar με την κατηγορία ότι προμήθευσαν αλκοόλ σε ανήλικους.

Οι ανήλικοι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This