Πού κρύβεται ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του μπροστά στο παιδί του

Άφαντος ο νεαρός κτηνοτρόφος που απείλησε να σκοτώσει και τη μάνα του παιδιού του

Must Read

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 29χρονου κτηνοτρόφου που εκτέλεσε μπροστά στα μάτια του παιδιού και της πρώην συζύγου του τον 75χρονο πεθερό του, στην Άρτα.

Πληροφορίες από τοπικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι ο δράστης έχει βρει καταφύγιο στα βουνά, καθώς γνωρίζει πάρα πολύ καλά την περιοχή και είναι «μαθημένος» να ζει σε αυτές τις περιοχές.

Οι Αρχές δηλώνουν ότι είναι κοντά στη σύλληψή του, καθώς εντόπισαν το όχημά του στα σύνορα Άρτας-Αιτωλοακαρνανίας, ενώ υπάρχει μαρτυρία ενός βοσκού, ο οποίος είπε ότι συνάντησε τον 29χρονο στην περιοχή. Ο δράστης είπε στον βοσκό ότι πήγε στο βουνό γιατί αντιμετώπιζε προβλήματα με την οικογένειά του.

Ο νεαρός κτηνοτρόφος, τον οποίο συγχωριανοί του περιγράφουν ως δύσκολο και ευέξαπτο άνθρωπο, το πρωί της Πέμπτης, επικοινώνησε με την 36χρονη πρώην σύζυγό του προκειμένου να την επισκεφτεί στο χωριό του πεθερού του και να δει το 2 ετών παιδί του. Ο δράστης έφτασε στο σπίτι και σύντομα ξεκίνησε καυγάς όταν η κουβέντα πήγε στα προσωπικά τους. Το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα, με την 36χρονη να λέει στους συγγενείς της ότι δεν άντεχε άλλο να ζει με τον επιθετικό 29χρονο, ο οποίος ξεσπούσε συχνά πάνω της και την ζήλευε αφόρητα.




Ο 75χρονος πατέρας της που δεν άντεχε να βλέπει την κόρη του απελπισμένη, την υποστήριξε στο διαζύγιο και της είπε να γυρίσει στο πατρικό της για μείνει εκεί με το παιδί της.




Ενώ λοιπόν βρίσκονταν όλοι στο σπίτι του 75χρονου, ο 29χρονος καυγάδισε με την 36χρονη και ο πατέρας της έσπευσε να την υπερασπιστεί. Τότε, μαινόμενος ο νεαρός κτηνοτρόφος, πήγε και πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και την έστρεψε στον πρώην πεθερό του. Τον πυροβόλησε τέσσερις φορές εξ επαφής και τον σκότωσε μπροστά στα μάτια του παιδιού του, στην αυλή του σπιτιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος απείλησε να σκοτώσει και την 36χρονη μητέρα, ωστόσο όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, διέφυγε προς το βουνό με το αυτοκίνητό του.

Οι γείτονες πετάχτηκαν έντρομοι από τους πυροβολισμούς και στο σημείο έσπευσαν σύντομα άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι εντόπισαν νεκρό τον 45χρονο, μέσα σε λίμνη αίματος.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This