«Είναι δική μου και θα την χτυπάω όσο θέλω» – Γειτόνισσα έσωσε 24χρονη

Must Read

Μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έχει σοκάρει τα Χανιά, με μια 24χρονη να γλιτώνει από τα χέρια του συζύγου της που την κακοποιούσε, χάρη στην παρέμβαση μιας γειτόνισσας της. 

Η γυναίκα που έμενε δίπλα στο αλλοδαπό ζευγάρι, άκουσε φωνές και κλάματα μέσα στη νύχτα και πήγε να δει τι συμβαίνει. Η ίδια χτύπησε την πόρτα και όταν τελικά ο άντρας άνοιξε, διαπίστωσε ότι χτυπούσε τη νεαρή σύζυγό του.

«Άκουσα κλάματα μέσα στη νύχτα και όλο δυνάμωναν. Άρχισαν να ακούγονται χτυπήματα, σαν σφαλιάρες και μετά κάτι σαν βρόγχος. Έτρεξα να δω, ήταν στο διπλανό σπίτι ακριβώς και άρχισα να χτυπάω την πόρτα», περιγράφει η ίδια στο zarpanews.gr.

«Είναι δική μου! Θα της ρίχνω όσες σφαλιάρες θέλω»

Ο νταής ξαφνικά εμφανίστηκε να χαϊδεύει τη σύζυγό του, όπως περιγράφει, προκειμένου να δείξει ότι δεν έχει συμβεί κάτι, ωστόσο όταν η γυναίκα ζήτησε να μιλήσει με τη νεαρή, εκείνος άρχισε να φωνάζει μαινόμενος ότι είναι δική του και θα την χτυπάει όσο θέλει:  «Αυτός μου είπε ότι δεν έγινε τίποτα, αλλά εγώ δεν τον πίστεψα και του ζήτησα να μιλήσω μόνη μου μαζί της. Τότε άρχισε να ουρλιάζει ότι είναι δική του, ότι μπορεί να της κάνει ό,τι θέλει, ότι αν θέλει μπορεί να της ρίχνει όσες σφαλιάρες θέλει, πως δεν είναι κανενός η δουλειά να χώνεται και άλλα παρόμοια. Κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου στο τέλος και τότε βγήκα από το σπίτι. Όμως, όσο ήμουν απ’ έξω βγήκε και η κοπελιά και μου είπε ότι αυτός προσπάθησε να την πνίξει και τότε κάλεσα την αστυνομία».

Η γυναίκα έμεινε εκεί μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί και μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους, ο 27χρονος άρχισε να απειλεί ξανά τη σύζυγό του. Το νεαρό θύμα υπέβαλλε μήνυση και δράστης συνελήφθη.

Ο 27χρονος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, ενδοοικογενειακή βία και απειλή και καταδικάστηκε σε συνολικά 25 μήνες φυλάκισης, από τους οποίους ωστόσο θα εκτίσει τους 2, καθώς για το υπόλοιπο χορηγήθηκε αναστολή!

Η 24χρονη φιλοξενείται στο σπίτι μιας φίλης της, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διαπιστώθηκε ότι το ζευγάρι δεν έμενε νόμιμα στη χώρα μας.

«Τι σημασία έχει η καταγωγή, όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά», δήλωσε η γειτόνισσά τους και εξέφρασε την ανησυχία της ότι η 24χρονη στο μέλλον μπορεί να απειληθεί ξανά από τον 27χρονο: «Στο μεταξύ, εγώ φοβάμαι πως αν ξαναπλησιάσει την κοπέλα κάποια στιγμή στο μέλλον, μπορεί να συμβούν χειρότερα. Αυτή τον παντρεύτηκε στα 16 της και δεν ήξερε καθόλου πώς να διαχειριστεί την κατάσταση», είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This