«Έξωση» από τη Μύκονο για τον κατηγορούμενο για τη δολοφονική επίθεση στον ξενοδόχο

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης

Must Read

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, βασικότερος των οποίων η… απαγόρευση εισόδου στη Μύκονο από τούδε και στο εξής, αφέθηκε ο 32χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του ξενοδόχου Θεόδωρου Κουσαθανά στις 10 Ιουνίου στο κοσμοπολίτικο νησί.

Ο συλληφθείς, μετά από τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή Σύρου, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ και με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, την εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα και, κυρίως τον όρο να μην ξαναπατήσει το πόδι του στη Μύκονο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Από την πρώτη στιγμή, ο κατηγορούμενος υποστήριζε ότι δεν είναι ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης, αναφέροντας ότι την ημέρα του χτυπήματος ταξίδευε με πλοίο, που έφτασε στη Μύκονο με καθυστέρηση στις 4:40, καθώς ως εργαζόμενος σε εταιρεία, τού είχαν αναθέσει να μεταφέρει εταιρικό όχημα από την έδρα της επιχείρησης στην Αθήνα, στο νησί των ανέμων.

Έχει λευκό ποινικό μητρώο

Μόλις μετέφερε το όχημα πήγε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, παρέλαβε τους ιδιοκτήτες του οχήματος, τούς πήγε στην εξοχική κατοικία και μετά αναχώρησε για την Αθήνα με το ταξίδι να είναι κανονισμένο από το λογιστήριο της εταιρείας. Μάλιστα, είπε ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο, ΑΦΜ, είναι σταθερά εργαζόμενος και δηλωμένος στο σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» και σύμφωνα με τον πίνακα προσωπικού εργάζεται ανελλιπώς όλο το καλοκαίρι, ενώ στο ταξίδι, όταν αναχώρησε από τη Μύκονο προς την Αθήνα ταξίδεψε με την ταυτότητα του και το όνομα του.

Είχε δε ζητήσει κατ’ αντιπαράσταση εξέταση και την Κυριακή το θύμα μετέβη από τη Σύρο στη Μύκονο, όπου και τον αναγνώρισε. Ωστόσο, σήμερα κατά την απολογία του, οι αρχές αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να εφαρμοστεί το μέτρο της προσωρινής κράτησης μέχρι το δικαστήριο και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

«Μετά από μία εξαντλητική διαδικασία η οποία κράτησε πάνω από πέντε ώρες και μολονότι το θύμα κατά την διαδικασία αναγνώρισης ισχυρίστηκε ότι ο συλληφθείς εντολέας μου ήταν ο δράστης της σε βάρος του επίθεσης, καταφέραμε με μάρτυρες και πλήθος εγγράφων και οπτικοακουστικού υλικού από κάμερες να αποδείξουμε ότι η εντολέας μου δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να αποδείξουμε ότι εσφαλμένα είχανε στραφεί όλες οι υποψίες και υπόνοιες το πρόσωπο του», επεσήμανε στο protothema.gr ο συνήγορος του 32χρονου, κ. Κωνσταντίνος Δοκιμάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This