Ξεσπά η 27χρονη που δέχτηκε μαχαιριές: «Φοβάμαι μήπως υπάρξουν κι άλλα περιστατικά, με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

Must Read

Απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της δεχόταν η 27χρονη Ιωάννα από την γυναίκα που την μαχαίρωσε το απόγευμα της Τετάρτης, έξω από το σπίτι της αδελφής της, στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του θύματος, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, η 25χρονη καθ’ ομολογίαν δράστιδα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έστελνε μηνύματα μέσω των κοινωνικών δικτύων στην 27χρονη αλλά και στους γονείς της, με τα οποία απειλούσε ότι θα την σκοτώσει«Μαζέψτε την κόρη σας γιατί θα την σκοτώσω», έγραφε η 25χρονη στους γονείς του θύματος, ενώ στα μηνύματα που έστελνε στην ίδια ανέφερε ότι θα την σκοτώσει, ότι έχει εμμονή και ζήλευε, ότι είναι πιο όμορφη από εκείνη κι αν καταλάβαινε πως έχει επαφές με τον πρώην σύζυγό της, θα κατέστρεφε την ίδια και την οικογένειά της.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος, η 27χρονη δέχθηκε απρόκλητη και δολοφονική επίθεση το απόγευμα της Τετάρτης, «από μία γυναίκα ζηλόφθονα η οποία θέλησε να αφαιρέσει τη ζωή της με συντεταγμένη οργάνωση, σχεδιάζοντας το έγκλημα, δίχως να έχει δώσει ραντεβού με το θύμα. Το μόνο που επιδίωκε είναι να στερήσει τη ζωή της και να ικανοποιήσει τα δικά της προσωπικά εμμονικά σύνδρομα από τα οποία διακατέχεται, διότι νόμιζε ότι ο πρώην σύζυγός της θα την παρατούσε για το θύμα, το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με τον πρώην σύζυγό της».

«Δεν είχε καμία αιτία και καμία αφορμή η δράστιδα για να πράξει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας»

Ο δικηγόρος της 27χρονης, εξήγησε ότι το θύμα δέχθηκε δύο μαχαιριές σε καίρια σημεία της κοιλιακής χώρας, τα τραύματα ήταν βαθιά και κινδύνεψε άμεσα η ζωή της αφού αν τα χτυπήματα είχαν γίνει λίγα εκατοστά πιο δίπλα που βρίσκεται η κεντρική αρτηρία θα μπορούσαν να της είχαν στερήσει τη ζωή. «Δεν είχε καμία αιτία και καμία αφορμή η δράστιδα για να πράξει εναντίον της το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», τόνισε.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε, επίσης, ότι το τρίτο χτύπημα με το μαχαίρι που βρήκε την 27χρονη στον ώμο, ήταν αυτό που ουσιαστικά της έσωσε τη ζωή, αφού το αιχμηρό αντικείμενο καρφώθηκε στην ωμοπλάτη της με αποτέλεσμα η δράστιδα να μη μπορεί να το βγάλει για να συνεχίσει τις μαχαιριές και δεν είχε άλλο μέσο για να τελέσει και να ολοκληρώσει την ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όπως ξεκαθάρισε η 27χρονη Ιωάννα και επανέλαβε σήμερα ο δικηγόρος της, σε καμία περίπτωση δεν είχε ερωτική σχέση με τον πρώην σύζυγο της δράστιδας, αλλά διατηρούσαν μόνο φιλικές σχέσεις.

«Μου είπε να πάω προς το μέρος της και μου έριξε τρεις μαχαιριές»

Όπως περιέγραψε η 27χρονη Ιωάννα, μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται, «όλα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν με κάλεσε ο άντρας της αδελφής μου και μου είπε να πάω από το σπίτι τους για να δω τον ανιψιό μου. Ξαφνικά εμφανίστηκε στο δρόμο μου αυτή η γυναίκα και μου είπε να πάω προς το μέρος της για να μιλήσουμε. Εγώ ξεκίνησα να τρέχω, γιατί αισθάνθηκα ότι κάτι θέλει να μου κάνει. Μόλις έφτασα στο σπίτι της αδελφής μου, με πρόλαβε και μου έριξε δύο μαχαιριές στην κοιλιά και μία στον ώμο».

Όπως είπε η νεαρή κοπέλα, η δράστιδα με καταγωγή από την Αλβανία, «είχε κρυμμένο το μαχαίρι στην τσέπη. Μου είπε ”έλα Ιωάννα μου να μιλήσουμε, δεν θα σου κάνω τίποτα” και μετά μου επιτέθηκε. Εγώ κατάφερα με όση δύναμη είχα και την έσπρωξα με το πόδι. Η αδελφή μου άκουσε φωνές και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού. Μόλις με είδε έτρεξε και μου έβγαλε τον μαχαίρι που ήταν καρφωμένο στον ώμο μου, στη συνέχεια ειδοποίησε τον πατέρα μου και κατέρρευσε. Μόλις ο μπαμπάς μου έφτασε στο σπίτι, έπιασε την γυναίκα που μου επιτέθηκε από τα μαλλιά και φώναζε πως θα την σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια και ας καταλήξει στην φυλακή. Δεν άντεχε που με έβλεπε μέσα στα αίματα».

«Ποτέ δεν ήμασταν ζευγάρι με τον άντρα της»

Η νεαρή κοπέλα ξεκαθάρισε πως δεν διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον σύζυγο της 25χρονης, όμως η τελευταία ζήλευε παθολογικά και της είχε ξανά επιτεθεί στο παρελθόν. «Ζήλευε που μίλαγα μαζί του, δεν είχαμε σχέση, απλά μιλούσαμε και βγαίναμε. Αυτή ζήλευε πολύ, αλλά ποτέ δεν ήμασταν ζευγάρι με τον άντρα της», τόνισε και συμπλήρωσε μέσα από το νοσοκομείο:

«Φοβάμαι μήπως όταν βγω από το νοσοκομείο υπάρξουν κι άλλα περιστατικά. Αυτή η γυναίκα μου έχει επιτεθεί ξανά πριν από δύο μήνες, χωρίς ευτυχώς να έχει μαχαίρι τότε και δεν το είχε πει στον άντρα της. Τότε είχαμε πιαστεί στα χέρια και μου είχε σκίσει τα ρούχα».

Όπως είπε στη συνέχεια, οι γιατροί χρειάστηκε να της κάνουν πολλά ράμματα και υποφέρει από τους πόνους, ωστόσο χαίρεται που τα πράγματα δεν πήραν χειρότερη τροπή και η κατάσταση της υγείας της πηγαίνει προς το καλύτερο.

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος της 25χρονης κατηγορούμενης, με καταγωγή από την Αλβανία, η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ κατηγορείται, επίσης, για οπλοφορία και οπλοχρησία. Η νεαρή ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Δείτε ακόμη: Στον εισαγγελέα η 25χρονη που μαχαίρωσε νεαρή φωνάζοντας ότι έχει σχέση με τον άντρα της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This