Ανήλικη Αμερικανίδα κατήγγειλε 40χρονο για σεξουαλική παρενόχληση στο Βελεστίνο

Η ανήλικη φοιτήτρια έμενε στο σπίτι του σάτυρου στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών

Must Read

Ακόμη ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος ανήλικης καταγγέλθηκε, αυτή τη φορά με θύμα μία Αμερικανίδα, που φιλοξενείτο σε μία οικογένεια στο Βελεστίνο, στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της στη Αστυνομία, η 17χρονη κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με μια ακόμη συμφοιτήτριά της από το πρόγραμμα, όταν ένιωσε τον 40χρονο πατέρα της οικογένειας που την φιλοξενούσε, πολύ κοντά της, να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις.

Ξύπνησε φωνάζοντας, απευθύνθηκε στην Αστυνομία με μάρτυρα τη συμφοιτήτριά της, ενώ ενημέρωσε και τους υπεύθυνους τους υπεύθυνους του εκπαιδευτικού προγράμματος, με αποτέλεσμα, το ίδιο κιόλας βράδυ, τα δύο κορίτσια, να φιλοξενηθούν σε άλλη οικογένεια.

Από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας θα ληφθούν άμεσα καταθέσεις από τους υπεύθυνους του προγράμματος και κάθε αρμόδιο, ενώ θα κληθεί σε απολογία ο πατέρας της οικογένειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This