Ανήλικη κατήγγειλε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία στον Βόλο

Must Read

Αντιμέτωπη με την καταγγελία μίας 16χρονης σε βάρος του πατέρα της για βίαιη συμπεριφορά τόσο εναντίον της, όσο και εναντίον της μητέρας της, βρίσκεται η Εισαγγελία Βόλου, που παρήγγειλε τη διενέργεια κοινωνικής έρευνας.

Η ανήλικη προχώρησε στην καταγγελία, από κοινού μάλιστα, με μια 17χρονη φίλη της, ύστερα από επεισόδιο που έγινε, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων, σε παραλιακό χώρο, όπου τα δύο κορίτσια διασκέδαζαν. Σύμφωνα με την καταγγελία, στο πάρτι εμφανίστηκε ξαφνικά ο πατέρας της και σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να χτυπά την ίδια μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά, σπρώχνοντάς την στο αυτοκίνητο και να εξυβρίζει τη 17χρονη φίλη της.

Την επόμενη ημέρα τα δύο κορίτσια προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία, στην οποία η 16χρονη αναφέρει πως ο πατέρας της είναι βίαιος απέναντι στην μητέρα της και την ίδια, αλλά από φόβο δεν τον έχουν καταγγείλει.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ο εισαγγελέας ζητεί να διερευνηθεί αν τελέστηκαν τα αδικήματα της σωματικής βλάβης κατά αδύναμων ατόμων και εν προκειμένω της 16χρονης και της μητέρας της, της απλής σωματικής βλάβης κατά της 17χρονης και της εξύβρισης κατά συρροή. Ακόμη, θα διερευνηθεί αν υπάρχουν άλλες αξιόποινες πράξεις και θα διεξαχθεί κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης της 16χρονης και της μητέρας της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This