Κινηματογραφική ληστεία στο ΑΧΕΠΑ – Τι έψαχνε η Αντιτρομοκρατική;

Must Read

Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες φορούσαν χειρουργικές στολές, μάσκες και γάντια, ενώ φαίνεται ότι είχαν στήσει καρτέρι στους υπαλλήλους της χρηματαποστολής.

Με την απειλή των όπλων άρπαξαν από τον ένα υπάλληλο την κασετίνα με τα χρήματα, ενώ ο δεύτερος υπάλληλος πρόλαβε και ενεργοποίησε τον μηχανισμό αυτόματης καταστροφής των χρημάτων.

Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν περνώντας μέσα από τους διαδρόμους του  νοσοκομείου, αλλά όταν έφτασαν στην οδό Αγίου Δημητρίου ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από ισχυρή ομάδα αστυνομικών που έσπευσε στο σημείο και απέκλεισε την περιοχή.

Οι ληστές οδηγούνται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξεταστούν από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ενώ στις έρευνες για την υπόθεση ενεπλάκη και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This