Χειροπέδες σε τρία «βαποράκια» που κουβαλούσαν 116 κιλά κάνναβης

Must Read

Τρεις Έλληνες ηλικίας 36, 51 και 34 ετών, συνελήφθησαν στα Γρεβενά για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. με οδηγό τον 36χρονο, βρέθηκαν μέσα σε αυτό και κατασχέθηκαν 36 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 116 κιλών και 100 γραμμαρίων, ενώ ο 51χρονος και ο 34χρονος, ως οδηγός και συνοδηγός, αντίστοιχα, άλλου Ι.Χ., ιδιοκτησίας 52χρονου Έλληνα, ενημέρωναν τον 36χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Στην κατοχή των προαναφερομένων τριών Ελλήνων βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, 5 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος που λειτουργούσε ως προπομπός, βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 μαχαίρι.

Στη συνέχεια της έρευνας προέκυψε η εμπλοκή ως συνεργού, στην ίδια υπόθεση και του 52χρονου Έλληνα, ιδιοκτήτη του οχήματος. Στην κατοχή του και σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από προαναφερόμενους αστυνομικούς στα σπίτια του 36χρονου και του 51χρονου στο Βόλο βρέθηκαν, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 5 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 271,4 γραμμαρίων και 1 ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
• 116 κιλά και 385,55 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• 1 ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης,
• 2 Ι.Χ. αυτοκίνητα,
• 6 κινητά τηλέφωνα,
• το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ και
• 1 μαχαίρι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This