Δευτέρα 14/6/2021

Χειροπέδες σε τρία «βαποράκια» που κουβαλούσαν 116 κιλά κάνναβης

Τρεις Έλληνες ηλικίας 36, 51 και 34 ετών, συνελήφθησαν στα Γρεβενά για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. με οδηγό τον 36χρονο, βρέθηκαν μέσα σε αυτό και κατασχέθηκαν 36 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 116 κιλών και 100 γραμμαρίων, ενώ ο 51χρονος και ο 34χρονος, ως οδηγός και συνοδηγός, αντίστοιχα, άλλου Ι.Χ., ιδιοκτησίας 52χρονου Έλληνα, ενημέρωναν τον 36χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Στην κατοχή των προαναφερομένων τριών Ελλήνων βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, 5 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος που λειτουργούσε ως προπομπός, βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 μαχαίρι.

Στη συνέχεια της έρευνας προέκυψε η εμπλοκή ως συνεργού, στην ίδια υπόθεση και του 52χρονου Έλληνα, ιδιοκτήτη του οχήματος. Στην κατοχή του και σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από προαναφερόμενους αστυνομικούς στα σπίτια του 36χρονου και του 51χρονου στο Βόλο βρέθηκαν, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 5 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 271,4 γραμμαρίων και 1 ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
• 116 κιλά και 385,55 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• 1 ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης,
• 2 Ι.Χ. αυτοκίνητα,
• 6 κινητά τηλέφωνα,
• το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ και
• 1 μαχαίρι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ