17 μήνες μετά τη δολοφονία και ο Θεοδωρικάκος έδωσε διαβεβαιώσεις στη χήρα Καραϊβάζ

Καμία διερεύνηση υπόθεσης δολοφονίας δε σταματά εάν δεν εξιχνιαστεί πλήρως, η υπόσχεση στην Στάθα Καραϊβάζ

Must Read

Καμία απολύτως πρόοδος δεν φαίνεται να έχει σημειωθεί στην δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, γεγονός που οδήγησε τη σύζυγό του Στάθα να προχωρήσει σε ανάρτηση, αφήνοντας αιχμές και υποχρεώνοντας κυριολεκτικά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον ίδιο τον Τάκη Θεοδωρικάκο να απαντήσουν στην χώρα του δολοφονημένου, καλώντας την «να επικοινωνήσει απευθείας και να συναντήσει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη όποια στιγμή επιθυμεί».

Διαβάστε ακόμη: Χήρα Γιώργου Καραϊβάζ: «17 μήνες μετά (…) ζητώ τη βοήθεια όλων σας, προκειμένου να μην ξεχαστεί το ειδεχθές έγκλημα»

Η συνάντηση δρομολογήθηκε τελικά 48 ώρες αργότερα και σήμερα το απόγευμα η σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου είχε ιδιωτική συνάντηση με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, για να την ενημερώσει σε τι στάδιο βρίσκεται η υπόθεση, καθώς 17 μήνες μετά παραμένει ανεξιχνίαστη η άγρια δολοφονία και άγνωστοι τόσο οι ηθικοί αυτουργοί που έδωσαν την εντολή, όσο και οι πληρωμένοι εκτελεστές.

«Η εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι μία, πάγια και ξεκάθαρη: Καμία διερεύνηση υπόθεσης δολοφονίας δε σταματά εάν δεν εξιχνιαστεί πλήρως, δεν εντοπιστούν οι υπαίτιοι και αποδοθούν στη Δικαιοσύνη. Η ίδια εντολή ισχύει, προφανώς, και για τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, που διαχειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση ανθρωποκτονίας», σχολίασαν κύκλοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη συνάντηση με την Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ και συνεχίζοντας πρόσθεσαν ότι:

«Κάθε απώλεια ζωής είναι μία τραγωδία. Ένας πόνος ψυχής και μια αγιάτρευτη πληγή για πολλές οικογένειες, αλλά και για την ίδια την κοινωνία. Η έρευνα σε όλες -ανεξαιρέτως- τις υποθέσεις θα φθάσει μέχρι τέλους. Μέχρι να φωτιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια, μέχρι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, μέχρι να βρεθούν οι δράστες. Όσος καιρός και να περάσει. Είναι ζήτημα ήθους, είναι ζήτημα συνείδησης, είναι ζήτημα πολιτισμού, είναι ζήτημα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, είναι ζήτημα Δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This